Vučelić otkrio ko je sve pomogao Partizanu da obori suspenziju!

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.03.2017.
23:46
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Posle današnje zvanične potvrde iz Lozane, prvi čovek crno-belih izrazio zahvalnost svima onima koji su pomogli da se dođe do ovakvog epiloga.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ono što su iz Partizana poručivali odmah posle šokantne odluke o jednogodišnjoj suspenziji od strane UEFA, danas se i zvanično potvrdilo - Crno-beli će igrati na evropskoj sceni i predstojećeg leta.

Na tu temu je za ''Partizanov vesnik'' danas govorio predsednik kluba Milorad Vučelić, koji je podsetio da klub izdržao i brojne medijske napade u protekla dva meseca.

''Srećan sam zbog ove radosne vesti, za mene očekivane. Mesecima sam tvrdio da ćemo igrati Evropu, ne zato što sam vračao, nego jer smo predano radili na tome. Uveren sam da je ovo dobra vest ne samo za crno-belu javnost, nego za sve ljubitelje fudbala u Srbiji, pa čak i za one koji su nas brutalno napadali.

Nadam se da će i ti ljudi u ovome pronaći novo ohrabrenje za svoju ljubav prema Partizanu, ali bi trebalo da izvuku i nauk, da ne treba posustajati dok borba traje i da ne treba nekome praviti neprilike, nego naprotiv - ujedinjenim snagama nastaviti borbu, koja je Partizan uvek odlikovala i na terenu i van njega''
, izjavio je Vučelić.

Naravno, Partizan nije bio sam u ovoj borbi, pa je Vučelić osetio potrebu da se zahvali svima koji su na svoj način doprineli povoljnom ishodu.

''Ovo je prilika da se zahvalim predsedniku UEFA Aleksandru Čeferinu oko rešavanja ove situacije. Takođe, dugujem zahvalnost i Zoranu Lakoviću, kao i Slaviši Kokezi, predsedniku FSS. Bilo bi nepravedno izostaviti pravni tim, advokatsku kancelariju Damjanović, koja je u svim fazama učestvovala u ovom sporu, sa njihovim kolegama iz Švajcarske".

Na opasku novinara Željka Pantića da je Zoran Damjanović bio svojevremeno Zvezdin generalni sekretar, Vučelić je uzvratio.

''Kad su interesi fudbala u pitanju, svi se ujedinimo'', konstatovao je Vučelić i dodao:

''Istine radi, moramo da izrazimo zahvalnost premijeru Vučiću na svesrdnoj pomoći, pažnji i koncentraciji koju je pokazao, kao i državnim organima, koji su u ovom postupku samo tvrdili ono što je istina i što je verodostojno i pošteno. Neću da se to povezuje sa izbornom kampanjom ili bilo čim, to je jednostavno istina, ta istina mora da se kaže, a prema kojoj smo obavezni ja, Partizan i partizanovci'',
izjavio je Vučelić.

Sada crno-belima ostaje da formira što jači tim za izlazak na evropsku scenu.

''Mi smo pokazali sposobnost da očuvamo tim i Partizan će uraditi sve da osnovu ovog tima sačuva do kraja kvalifikacija, naravno i da se dalje pojačava. Planovi o tome već postoje i radi se na njihovoj realizaciji'',
zaključio je Vučelić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak