Vučelić o principima koji se ne menjaju, Iliev o nevoljama koje čekaju svakog ko nosi sveti dres

Autor: Pavle Knežević
sreda 09.01.2019.
10:18
Izvor: Sportske.net

Poznate želje i reči na okupljanju Partizana za prolećni deo sezone.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana okupili su se danas na početku priprema za novu sezonu sa starim željama i rečima podrške uprave. Predsednik Milorad Vučelić rekao je da se principi i želje ne menjaju i da tim treba da iznese sav teret.

"Počinjali smo ove pripreme sa željama i principima koji se nikada nisu menjali: borba za titule i pobede u svim takmičenjima. Taj princip se nije menjao, ali ponekad, zbog svih nepravdi koje su snalazile Partizan u prošloj i ovoj sezoni, nekada izgleda da nema nade, ali da ima principa.

Mislim da treba da ostanemo pri tim principima, treba da ostanete na terenu, da pobeđujete ako ste bolji, da izgubite ili igrate nerešeno ako ste slabiji, ali da ima principa. Ima i nade i principa. Ulazimo u polusezonu podložnu kritici i svi znamo šta se dešavalo. Neke od tih pojava će biti prisutne i dalje, ali molim vas da sve te nepravde van terena ne pominjete.

Kažu da vam svevišnji ne daje tereta više nego što možeš da ponesete, pa vas molim da ta vaša pleća ponesu teret koji vas čeka i da prebrodimo polusezonu i sve ono što nas čeka
", rekao je Vučelić.

Sportski direktor Ivica Iliev je poželeo prvotimcima da imaju vere u sebe i svoj tim.

"Uz standardne želje i čestitke, ja bih vam prvo poželeo veru - veru u sebe, u svoje saigrače i upravu, ali ne vere u rečima, nego na delima. Mi moramo da budemo jedno jer samo tako možemo da napravimo velike stvari. Želim vam hrabrosti da sve ono što je iznad površine i, nažalost, ispod površine, prebrodimo sve ono što vas čeka dok nosite ovaj sveti dres. Ne bih vam ovo pričao da mislim da ne možemo ovo da prebrodimo. Nećemo da gledamo iza nas, već samo ispred", rekao je Iliev.

Trener Zoran Mirković poželeo je svima da nova godina "bude bolja nego prošla", a onda je najavio plan priprema - Beograd, pa Turska i mnogo prijateljskih utakmica.

"Želim i zahtevam da budete koncentrisani na rad, da se pripremimo što bolje za ono što nam predstoji, a to je takmičenje", rekao je Mirković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Thursday, 10.01.2019
21:25

Da je Partizan za vas svetinja nebi stvorili ovo ruglo od slavnog tima, vise vam ni familija nece dolaziti na stadion, niko vam ne vjeruje, ne borite se za Partizan, zajedno sa dusmanima mazohisticki uzivate u vlastitoj nevolji, Gospod i mi koji zivimo za Partizan ovo vam necemo zaboraviti...

avatar
svojnasvome
Wednesday, 09.01.2019
19:27

Decenijama sam uz taj klub, uvek cu ga voleti ali niti ja, a niti moj sin tamo krociti nece dok god je ova trojanska bagra i rdja ljudska, olicena u ilievu i VVV, tamo gde je, a tamo je gde jeste protivno bilo kom normalnom rezonu....nek ih gleda rodbina i suma eventualno kad stigne iz makabija

avatar
Momcilo Stojanovic
Wednesday, 09.01.2019
12:06

Da li Ivica zna šta je velika stvar ?

avatar
RG VILI
Wednesday, 09.01.2019
11:30

Svi imaju veru u sve , ali u ovi upravu vise niko ne veruje!

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 09.01.2019
11:25

Je l ima neka statua da se dodeli Ivici i Vucelicu,na ovakvim monolozima bi im mnogi pozavideli.

avatar
RG VILI
Wednesday, 09.01.2019
12:06

Ima ,statua Vladana Lukica i Dan Tane!

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 09.01.2019
14:14

Vidis kako si ti pametan i slazes se sa mnom,posto su prevazisli uveliko Dan Tanu i Lukica,odnosno ova dvojica im nisu do kolena,ovakvi magovi na celu kluba nisu odavno vidjenji,jos dugo vam ostali u klubu i ti ih zdusno branio i podrzavao!