Vučelić o dešavanjima u Kruševcu: "Postaje tužno i deprimira"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.04.2017.
21:35
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić oglasio se povodom poruka koje su poslali čelnici Vojvodine, ali i zbog dešavanja na meču Napretka i Crvene zvezde.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Prvi čovek fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić odlučio je da prokomentariše dešavanja sa mečeva u Humskoj i iz Kruševca.

Predsednik crno-belih tvrdi da sa ljudske strane razume to što su čelnici FK Vojvodina napustili ložu stadiona u Humskoj zbog uvredljivih skandiranja, ali ga vređa ono što je kasnije napisano u saopštenju.

"Oni su reagovali ljudski na ono što su čuli i sa te strane nemam šta da im prigovorim. Naravno da ni mi nismo mogli da budemo srećni zbog svega toga, ali je sramotno da se kasnije u saopštenju Vojvodine navede da smo mi organizatori, da smo sve znali, kad sa tim skandiranjem nemamo nikakve veze" kaže Vučelić za "Večernje Novosti".

Podsećamo da su predstavnici FK Vojvodina napustili ložu stadiona Partizana nakon što su se sa južne tribine čule uvredljive poruke, ali su pritom izazvali kontroverzu svojim komentarom da će zbog toga "pustiti Zvezdu".



"Da li je to izrečeno na osnovu postojećeg iskustva? Kako je moguće da nekome u tom trenutku prvo tako nešto padne na pamet? Simptomatično je i zabrinjavajuće, ali za nas i nije tako epohalna novost, već nešto na šta se odavno sumnja" poručuje Vučelić.

Pored dešavanja u Humskoj Milorad Vučelić je prokomentarisao i (ne)sporne momente sa meča u Kruševcu gde su se sastali Napredak i Crvena zvezda.

"Sve ovo postaje otužno, složio bih se sa trenerom Napretka Rašovićem da se protiv nekih stvari ne može. One ne spadaju u fudbal. Eto ispostaviće se da smo prvenstvo izgubili zbog gola iz gol-auta" rekao je Vučelić i dodao,

"Ukoliko se ponovi penal kao ovaj u Kruševcu, mi ćemo kao klub reagovati. Sve ovo deprimira, jer se igra u atmosferi koja je pripremljena tako da Zvezda ne može da kiksne. To, ipak, ne sme da utiče na nas, do kraja idemo na pobedu u svim utakmicama" objasnio je Vučelić.

Prvenstvo se nastavlja za vikend, ali će pre toga Partizan i Crvena zvezda odigrati prve mečeve u polufinalu Kupa. Protivnik Partizana biće Vojvodina, a Crvena zvezda će na megdan Čukaričkom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

51 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 26.04.2017
12:40

Tate-ujaka senada sin očima svojim komšiju ljubu ne može da vidi jer zbog njega cele karaburme se stidi.

avatar
Monday, 24.04.2017
18:50

Uporedi vaš penal protiv Radnika sa penalom nad Ruizom. Ima li razlike? Takođe uporedi vaš penal sa nedosuđenim za Vošu (Vulićevićevo povlačenje Trujića). Nije vas sramota. Naravno jer na sve ste spremni.

avatar
milan zmaj
Tuesday, 25.04.2017
06:31

Kako da uperede kad su isti...a i ne bi bilo dobro zbog njih jer Napredak nije ostao bez dva igraca..i jedva cekam njihovj utakmicu protiv Napretka sa Partizanovim trenerom i dvojicom facebook igracima. Jedva cekam

avatar
Monday, 24.04.2017
16:50

Slino poslednja,ti si nasao da pričaš o poštenju!

avatar
Аполо
Monday, 24.04.2017
16:05

Tuzan si ti i tvoj klub. Navijaci svoju bracu srbe nazivaju ustasama i i madjarima, vi mrtvi ladni kazete mi to nismo instruisali i skrecete temu. Lepo je videti kakva su vam i druga umeca osim logorske vatre u 21. veku.

avatar
Tuesday, 25.04.2017
08:06

A kako nas vi zovete? Sve najgore o tim ljudima u nasoj upravi izuzev Ivice, ali tacno je da nisu instruisali navijace, na taj deo njegove izjave sigurno ne moze da se stavi nikakva zamerka. Pusti vatru, bolje cigle i Stojkovic, i ne samo cigle nego i baklje u autobusu!

avatar
Tuesday, 25.04.2017
16:59

A ko se jos zamera sopstvenim navijacima, pusti te te idealizovane price:-D Da li ti shvatas da je to namenjeno nekolicini navijaca preletaca? Naravno, ovo je retoricko pitanje jer verovatno znas i o kome tacno radi, a izvinjenje su uputili onome kome treba, naravno, ja bih voleo i da se ograde, ali to ovde niko ne radi pa sigurno nece ni oni sto ne znaci da se meni to svidja.

avatar
Аполо
Tuesday, 25.04.2017
16:25

Ok. nisu dali instrukcije... A kakve su izjave dali i koliko su uopste pominjali to skandalozno navijanje grobara? Jedva da su se dotakli vec tipicno svi su protiv njih, namesta se sve, otima im se titula, niko ne da da partizan osvoji itd. Ilijev isto tako, hvata se necega levog jer ga je sramota sta su skandirali navijaci a i ocigledno nema sta da kaze... Svi se prave blesavi a da je to neko izrekao na racun grobara digli bi se na kuku i motiku.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 25.04.2017
15:34

Bilo bi ti pametnije revolte da malo motriš na svog komšiju Ljubu umesto da troluješ na internetu.

avatar
jv
Monday, 24.04.2017
15:38

Strasno je koliko svojim izjavama ovaj covek vredja nasu inteligenciju. Negira cist penal i ne osudjuje neosnovanu izjavu o namestanju.

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 24.04.2017
11:53

Vidi ti Vucelica,gru rec deprimira,prosiruje se vokabular,bravo,bravo.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 24.04.2017
11:51

Da, pustice Zvezdu za medije, a pred Partizan mijenjaju trenera...

avatar
napred Panktizan!
Monday, 24.04.2017
16:52

Trener je otisao zato sto je zvezda htela da premira igrace Vojvodine sa 1500 evra za pobedu nad Partizanom! Ako vec pominjes, reci do kraja!

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 25.04.2017
09:59

Procitaj jos jednom svoj komentar pa reci ima li smisla? Prvo, premiranje igraca nije nelegalna rabota. Drugo, ni jedan trener na svijetu ne bi imao nista protiv da su mu igraci sto motivisaniji. Mnogo mi logicnije djeluje da je nesto drugo u pitanju, pa je iz moralnih razloga podnio ostavku.

avatar
milan zmaj
Tuesday, 25.04.2017
06:33

I ostade ti ziv (nadam se) pa koliko je takvih slucaja kad ste Vi u pitanju. Ajde secas li se nekih premija koje ste Vi nudili klubovima koji su igrali protiv Zvezde. Kladim se da ne znas ili da ces i ti ostati nedorecen!!!!

avatar
rivarinho
Monday, 24.04.2017
10:32

Čovek koji je ravan Gebelsu, za tili čas je sve okrenuo u svoju korist iako svi vidimo o čemu se ovde radi...Odgovorite i ti i taj iz Vojvodine zašto je trener Voše napustio klupu noć pred utakmicu, zašto Grujić nije smeo da svira crveni Leonardu i faul Tavambe nad golmanom kod 2.gola, zašto toliko mrzite Srbiju ti i tvoji sledbenici?

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 24.04.2017
09:25

Njih ništa nije sramota jer za sramotu ni ne znaju. Bolje da nikad niste ni došli.

avatar
Tuesday, 25.04.2017
08:07

Za tebe znamo da nisi imao izbora, citavo selo je znalo sta ti radi supruga Hahaha

avatar
Tuesday, 25.04.2017
16:59

Znaci, i Ljuba je malo opleo, a? Hahaha

avatar
MarkoSi
Monday, 24.04.2017
08:51

Takvi penali se sviraju odnosno ne sviraju samo u divljim ligama kao što je naša. Plodove sviranog penala nad Ruizom i nesviranog penala nad Trujićem, partizan i Zvezda će nažalost, požnjeti već u avgustu. Vučeliću, raspitaj se malo šta članovi tvoje uprave pričaju po kafanama o tome kako je što se uprave partizana tiče sve regulisano. Umesto da se prepucavate i preko sudija i preko medija, sedite i dogovorite se da ne nameštate ni jedni ni drugi i da u Srbiji počne da se igra fudbal. Neka bude prva Vojvodina ili Čukarički ili Napredak, ali da postoji zdrav temelj.

avatar
carbone
Monday, 24.04.2017
07:00

Vi ste bre i upravu na silu postavili i namestili izbor predsednika..kako te nije sramota da ti pricas o nekim neregularnostima.....

avatar
carbone
Monday, 24.04.2017
06:59

8 godina namestanja i sta sada ??? Gledaj u svoje dvoriste i da se nisu delili bodovi nikada ne bi sanjali o prvom mestu...a o postenim pobedama Partizana ne bi komentarisao....i sudjenju...

avatar
Bafana
Monday, 24.04.2017
05:06

Sramota ko nama vodi klubove ...

avatar
Mance34
Monday, 24.04.2017
00:37

pa pticama na grani je jasno da svi moraju zvezdi da se sklone sa puta, samo me interesuje ko takvoj tituli moze da se obraduje...

avatar
Panic Nedeljko
Tuesday, 25.04.2017
09:10

Samo oni koji su bez obraza kao sto su oni koji naredjenju ko mora da bude prvi.

avatar
Zvezdas Sampion
Monday, 24.04.2017
00:28

pa i zvezda ide do kraja na pobede vucelicu dali poznaes fudbal uopste

avatar
Forza Napoli
Monday, 24.04.2017
00:14

Samo cutite i igrajte,ne dajte nijednu izjavu do kraja!pa sta bude.neka budu prvi mi smo im pokazali ko smo

avatar
paok
Sunday, 23.04.2017
23:19

Ne znam sto se svi nesto raspravljate i reagujete na izjave Vucelica ili Raosavljevica. Uzece Zvezda titulu sto meni nije drago ali ce opet proci u Evropi po navici. Voleo bih da se varam za titulu ali posle svega vidjenog do sada nema sanse da pogresim.

avatar
milan zmaj
Tuesday, 25.04.2017
06:36

Ajde voleo bi da Partizan ipak pobedi sve do kraja (naravno to bi bilo u redu za razliku od Zvezde) npa da vidimo koliko ce te u Evropi da se pokazete.

avatar
paok
Tuesday, 25.04.2017
16:02

Ne moramo uzeti titulu, a o Evropi nemoj pricati. Ustvari reci mi kad vec pominjes kada ste poslednji put usli u grupu. Jel se secas mozda.

avatar
Sunday, 23.04.2017
23:12

Izrečeno je na osnovu iskustva i to višesezonskog. Setite se da su se navijači zvezde bunili kako im Tole namešta raspored da svake sezone u poslednjem kolu igraju protiv Vojvodine, a istina je tj. činjenica da je Vojvodina ta koja je birala da igraju u poslednjem kolu jer prvo šampion bira redni broj (Partizan), zatim zvezda kao drugoplasirana (dobija broj da ne može da joj se poklopi domaćinstvo/gostovanje sa Partizanom), a onda Vojvodina slobodno birajući izabere između ostalog da u poslednjem kolu igra protiv zvezde. Zašto je uvek tako birala? Vojvodina se nikad ne žali na suđenje protiv zvezde iako je u gotovo svakoj utakmici oštećena velikom sudijskom greškom. Poslednje dve njihove utakmice su iste, Vojvodina je bolja u prvom, nadigra zvezdu, a u drugom poluvremenu stane i vidimo zvezdinu -dominaciju- i preokret. Često ljudi u afektu kažu ono što im je u podsvesti. Nije samo sledeća utakmica između zvezde i Vojvodine problem. Kako Vojvodina zna da Čukarički neće osvojiti kup, a da će ona biti među prve tri ekipe na tabeli? Jer šta ako finale bude Partizan-Čukarički i Čukarički pobedi Partizana, a Vojvodina nakon gubitka bodova protiv zvezde i još na nekim utakmicama padne na 4. mesto. Hoćete li tad da igrate Evropu ili ste sigurni da će zvezde da prođe Čukarički u 1/2 finalu kupa? A zato je onoliko Lalatović žalio i nije video više smisao da radi u Čukaričkom, nadao se 3 ili 4. mestu sa finalistima kupa ispred sebe na tabeli. E, sad pošto sve znamo možemo na miru da gledamo vaš cirkus.

avatar
VN2410
Sunday, 23.04.2017
23:08

Tole Super Liga vam nije smetala, postenjacine!

avatar
chaki
Sunday, 23.04.2017
23:00
avatar
Новица Маршић
Sunday, 23.04.2017
22:55

Раставац ако не пристанеш пустиш партизан у Нишу летиш дан пре утакмице.Ако не верујеш питај Веселиновића и Ушкета Вучићевића.

avatar
LoleRava
Sunday, 23.04.2017
21:58

Akademik i pisac opste poznat nasiroko,opet na delu,sad su mnoge stvari jasnije!

avatar
Navijač Partizana
Sunday, 23.04.2017
23:09
avatar
LoleRava
Monday, 24.04.2017
15:08
avatar
jocars
Sunday, 23.04.2017
21:54

A o penalu na Trujicem ne prcas

avatar
Goran78
Sunday, 23.04.2017
21:51

Au,brate,pa jel moguce da ovaj izjavljuje ovakve stvari?Koji je on fudbalski strucnjak,pa da ocenjuje da li je bio ili nije penal u Krusevcu?Sto nije nista rekao za penal nad Trujicem?Ne mogu da verujem!

avatar
wsaydxert
Monday, 24.04.2017
13:29

Ne moras da budes strucnjak da bi video da ono nije ni P od penala.

avatar
Goran78
Tuesday, 02.05.2017
22:43

Ni nad Trujicem,a?Jel moguce?

avatar
milan zmaj
Tuesday, 25.04.2017
06:38

Jel to mislis i na Vasoj utakmici protiv Radnika i pride 2 crvena kartona. Uporedi..imas snimak...pa budi posten i odgovori!

avatar
Новица Маршић
Sunday, 23.04.2017
21:50

Poznata i priznata postenjacina Milorad Vucelic.Nego hoce partizan da kiksne ili sve dolazi u gostima iz keca u dvojku

avatar
Sunday, 23.04.2017
22:54

Verovatno si i posle svakog vaseg preokreta pisao to isto, ne sumnjam u to.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 23.04.2017
23:19

Ne sve. Vas smo rutinirali iz dvojke u dvojku.

avatar
Milos 1996
Sunday, 23.04.2017
21:47

Kad Vucelic prica o postenju :D

avatar
Dado35
Monday, 24.04.2017
08:15

Terza još više

avatar
Dolina cupova
Monday, 24.04.2017
10:08

Zna se ko ovde godinama u nazad prica o postenju...