Vučelić neće raspravu sa Terzićem, ali Stojke ima još nešto da kaže, Miloju neće biti svejedno?!

  • Autor: Darko Mitrović

  • 23. septembar 2019.

  • 19:08

  • Izvor: Sportske.net, novosti.rs

  • facebook
  • twitter
  • email

Iz sata u sat stižu nove reakcije o dešavanjima na 161. večitom derbiju, ali i posle njega.

Vučelić neće raspravu sa Terzićem, ali Stojke ima još nešto da kaže, Miloju neće biti svejedno?!
Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
Nije da nismo navikli prethodnih godina, ''treće poluvreme'' najnovijeg duela Partizana i Crvene zvezde (2:0), odigranog sinoć u Humskoj uveliko traje.

Iz Crvene zvezde su veoma nezadovoljni suđenjem Srđana Jovanovića, jer nije priznao gol Milunovića pri rezultatu 0:0, sredinom drugog poluvremena.

Tu situaciju je danas Zvezdin generalni direktor Zvezdan Terzić uporedio sa onom od pre dve i po godine, kada su u Zvezdinom petercu bili Tavamba i Manojlović, kada je gol napadača Partizana bio priznat, a osim toga, žale se i na FSS što je ograničio broj stranaca.

Mnogi su očekivali da će se Partizan posle tih izjava iz Zvezde i pojedinih teških reči oglasiti saopštenjem, ali predsednik kluba Milorad Vučelić je u izjavi koju prenose ''Novosti'' poručio da crno-beli ne žele da šire polemiku.

''Sve što je Partizan imao da kaže rekao je sinoć na fudbalskom terenu u 97 minuta igre. Svima onima koji hoće da bace senku na taj rezultat i igru neka služi na čast. Toliko od Partizana'', istakao je Vučelić.

''Toliko od Partizana'', ali ne i od kapitena Vladimira Stojkovića, koji je danas već reagovao na Zvezdine sinoćnje primedbe na suđenje. U međuvremenu je čuo i Terzićevo poređenje situacije ''Stojković-Žander'' sa situacijom ''Tavamba-Manojlović'', pa je i na to reagovao u izjavi koju takođe prenose ''Novosti''.

''Sramne su te priče o Zvezdinom golu. Takođe, sramno je da se cela ta situacija dovodi u neki kontekst koji nikako nije realan, jer sam dobio udarac i po ruci i po telu.

Vidim da se sve poredi sa golom Tavambe na Zvezdinom stadionu, a on se tada nije ni pomerio kada je zatresao mrežu.

Njihovo je za šta će se hvatati u pokušaju da opravdaju poraz, ali zaista nije korektno da se na ovakav način traži alibi za lošu igru i zaslužen poraz.

Očigledno je da se ovde radi baš o tome. Ne znam stvarno odakle ljudima obraza da pričaju kako nije postojao prekršaj'', istakao je Stojković i ponovio ''apel'' svima da se još jednom podsete pravila.

Međutim, Stojković je osetio potrebu da još nešto prokomentariše. Mnoge je iznenadila odluka trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića da se, između ostalog, odrekne usluga Matea Garsije, koji je ostavio odličan utisak ovog leta od dolaska na ''Marakanu'', pa je i kapiten Partizana prokomentarisao nešto i na tu temu.

''Ne razumem da oni ne koriste na pravi način toliki broj umetnika koji igraju odličan fudbal. Tu pre svega mislim na Marina i Garsiju.

Ipak, nisam toliko iznenađen što su odigrali defanzivno, jer su i oni gledali nas poslednjih meseci, videli su kako igramo i pokušavali su na ovaj način da dođu do pozitivnog rezultata'', poručio je Stojković.
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari