Vučelić: "Da vam kažem šta znači dres Partizana..."

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 11.06.2018.
10:47
Izvor: Sportske.net

Predsednik crno-belih pozdravio je igrače na okupljanju za pripreme i podsetio ih je šta znači dres kluba.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za novu sezonu, a predsednik kluba Milorad Vučelić pozdravio je ekipu i podsetio je šta to znači dres Partizana.

"Dragi momci, vi koji ste dugo u Partizanu i vi koji ste tek došli, želi da vam kažem šta je igrač Partizana. On pre svega voli Partizan. Nosi dres tima sa ogromnom, časnom i tradicijom prepuom trofeja. Ona je toliko moćna i jaka da kad vi budete igrali po meri svojih sposobnosti, ona sama donosi pobede. Vi morate da ovaj dres nosite kao oni pre vas. Dres jeste težak, ali stručni štab je tu da vam pomogne da vam bude lakši", rekao je Vučelić igračima.

Na pripremama se danas okupilo 34 igrača, a nisu tu Vladimir Stojković, koji je sa reprezentacijom, zatim Marko Janković, koji je takođe imao reprezentativne obaveze, zatim Danilo Pantić, Sejduba Suma i Rikardo Gomeš.

"Budite svesni da većina igrača nikad nije igrala za moćniji klub od Partizana. Tradicija je naša velika, moćna i impresivna...Neko ima tradicju tri ili pet godina, a mi skoro 75. Treba da igrate kao da ste na frontu. To znači borbenost. Talenat koji svi imate nije dovoljan. U Paritzanu mora da se da sve od sebe.

U svakoj utakmici koju igrate. Tražim od vas da ne pokazujete umor i da u svojim komentarima ne priznazeje umor. Pirpreme služe da steknete snagu i da igrate punom snagom. Pred vama su tri duga i teška takmičenja. Ne pomišljajte na umor. Darovoti ste i volite ono što radite
", rekao je Vučelić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke