Vučelić čestitao Partizanu i Zvezdi, a onda je počeo o sudijama...

Autor: Darko Mitrović
petak 08.12.2017.
01:06
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Partizana posebno istakao detalj koji baca senku na istorijski uspeh naših klubova u Evropi ove sezone.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Partizan je večeras ubedljivo poražen (4:1) u Kijevu, ali Milorad Vučelić nije delovao previše zabrinuto, imajući u vidu da je plasman u 1/16 finala još ranije obezbeđen.

''Mislim da smo sa određenom dozom opuštenosti u ovaj meč, bez uobičajene napetosti. Partizan je u pojedinim delovima utakmice igrao dobro, rezultat je nerealno visok, ali sve to ostaje u senci našeg zimovanja u Evropi.

Lepo je kada vas pitaju koga bismo voleli da izvučemo, a ne zna se ko je impresivniji...

Ovo je veliki uspeh srpskog fudbala, od srca čestitam i Zvezdi na ovom uspehu. Veliki je uspeh i naše reprezentacije.

Ja bih strašno voleo da ovo stimuliše i medije i sportsku javnost da prestane to nipodaštavanje, stalna potraga za nekim naslovom, za nekim saopštenjem...'', konstatovao je Vučelić.

Iskoristio je priliku da pohvali i igrače i stručni štab, ali i članove uprave i navijače.

''Želim da pohvalim generalnog direktora Miloša Vazuru, retko je da jedan tako mlad čovek tako predano služi Partizanu i radi za srpski fudbal, zatim Ilvicu Ilieva, Marka Nikolića, Miroslava Đukića...

Nema više priče o menadžeeima, da oni sastavljaju tim, da uprava utiče na sastav tima... To je tako i ja sam presrećan zbog ovih uspeha Partizana, uložio sam i ja što sam mogao.

Teško je u traumatičnim utakmicama pokazati strpljenje,  disciplinu, predanost Partizanu u mečevima protiv Skendebega i Jang bojsa. Hvala svim navijačima, ali pre svega navijačima na Jugu.

Svi mi radimo za Partizan. Da nismo imali one kazne, imali bismo bolje rezultate. Verujem da će Partizan nastaviti putevima slave'', optimistički je poručio Vučelić, ali na kraju je osetio potrebu da kaže i ono što ga tišti.

''Moram da kažem još nešto. Ovi uspesi srpskog fudnbala morali bi da obavezuju i sudije.

Naše sudije su rak rana srpskog fudbala pored još nekih pojava, oni moraju pod hitno da shvate gde smo mi i šta igramo. Ako nastave ovako da sude, oni će da obesmišljavaju svaki uspeh srpskog fudbala i neće naviknuti naše igrače da igraju takmičarske utakmice, već nameštene utakmice.

Zbog njihovog neprofesionalizma, neznanja, nekvaliteta, oni su najgori deo srpskog fudbala. Sve je bolje, i publika i sve drugo... Ovo govorim ne da bih osuo paljbu na njih, već sa iskrenom željom da se poprave'', zaključio je Vučelić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bato C.
Friday, 08.12.2017
11:57
avatar
NikolaBuki
Friday, 08.12.2017
09:25

U pravu je za sudije. Uzas zivi ko u nekoj seoskoj ligi

avatar
DR DRE
Friday, 08.12.2017
09:04

Nase sudije jesu problematicne zato sto su instruisane, ali mi na gotovo nijednoj utakmici u Evropi nismo imali zadovoljavajuce sudjenje, i sinoc je za nas postojao penal zbog igranja rukom koji nije bio sviran, a za njih je izmisljen jedan?! Smesan si kao bioskop, kakav vazura, kakva predanost i kakve crne zasluge...

avatar
Iznogoud
Friday, 08.12.2017
07:51

Jednom da se slozim i sa Vucelicem...