Vučela ''priznao'' - Ono što je Zvezda uspela, ''nikome nije pošlo za rukom''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.05.2019.
10:54
Izvor: Sportske.net, TV Happy

Prvi čovek Partizana ironično prokomentarisao epilog minule fudbalske sezone u Srbiji.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Posle predsednika KK Crvena zvezda Nebojše Čovića, i predsednik Partizana Milorad Vučelić je jutros gostovao u Jutarnjem programu TV Happy.

Počelo je konstatacijom voditelja Milomira Marića, inače zvezdaša, da crveno-beli nisu uspeli da osvoje duplu krunu, iako su bili favoriti, po mišljenju mnogih.

''Pa, imate duplu krunu, dva prvenstva u jednom prvenstvu, to ipak nikom nije pošlo za rukom do sada. Tako da ima neka vrsta duple krune'', ironično je uzvratio Vučelić, aludirajući na Zvezdinu titulu iz 1946, koja joj je nedavno priznata i u šali pomenuo i pojedina vickasta razmišljanja da Partizan  pripiše 41, 42, 43 i 44. godinu, jer:

''Bobek i Čajkovski su igrali u Zagrebu, za razliku od Rajka Mitića, a ovo je bila Nedićeva Srbija, tako da ćemo da pomirimo to. Kad nismo u Jugoslaviji uspeli da se pomirimo, uspećemo naknadno'', našalio se Vučelić.

Potom se prešlo na ozbiljnije teme, u vezi sa proteklom finalnom utakmicom.

''Ovaj derbi je bio bez incidenata, potpuno u redu. Bez sukoba sa policijom ili bilo kim drugim.

Savo i pojedini igrači su verovali, da je Zvezda potrošila deo motvacije, mada ja znam da je bila angažovbana, nije bilo nekog opuštanja. Nije naša ekipa uopšte loša, ali bile su česte smene trenera koji odlaze svojom voljom, nije niko smenio Mirkovića. Tribina je vikala pola godine 'Đukiću odlazi'. Neko izdrži takmičenje, neko ne izdrži'', objašnjava Vučelić.

Tokom sezone, uprava Partizana je često bila na udaru kritika, sada posle osvojenog Kupa, Vučelić je u prilici da još jednom svima odgovori.

''Partizan propao? Partizan ima sedam momaka iz omladinske škole u prvom timu, sad će doći još tri-četiri igrača. Pitali su nas šta ćete sa stadionom? Prvi put stadion u našoj svojini - kažu nije važan stadion. Plate? Mi kažemo plate aprilske isplaćene u aprilu - kažu, nije to ništa. Kad ćete ovo, kad ćete ono, pitaju za licencu, mi licencu rešimo sa sponzorima...

''Kažu, biznismeni će da pomažu Partizan, Partizan nikad niko nije pomogao, Partizanu su pozajmljivali pare. A dugove je vratila ova uprava. Lansira se lažna vest, onda to dokažeš da je ta vest lažna, pa onda usledi nova lažna vest...'', požalio se Vučelić na ono sa čime se rukovodstvo Partizana suočavalo ove sezone.

Ipak, dolaskom Sava Miloševića na mesto šefa struke, ekipa se stabilizovala, a osvojeni Kup je to najbolje ilustrovao.

''Savo je napravio... njemu je to prvi trenerski poziv. Rekao je da je hteo, želeo da bude trener. Nema kod njega tog kukumavčenja, kao ja sam morao da dođem i slično...'', zaključio je Vučelić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 31.05.2019
15:23

Vucelicu ti izgleda imas selektivno pamcenje pa moram ja da te podsetim da je jugoslovenski fudbalski klub partizan prvi klub koji je u jednoj sezoni osvoijo dve titule, ali ne na zelenom terenu kao sto je uradila Zvezda, nego putem vise sile. Kako je moguce da si zaboravio kad je sud udruzenog rada, ciji jePredsednik bio clan uzeg rukovodstva partizana, oteo titule Zvezdi i Vardaru iz Skopja i dodelio ih partizanu.

avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 27.05.2019
15:46

Vučela,problem je što vi ne vraćate,već reprogamirate dugove,a oni neminovno rastu,jer je klubu u ovakvoj organizaciji potrebno 8-10 mil. eura godišnje.a ti svi državni sponzori vam daju ukupno 2-2,5 milona za godinu dana.Reci kako će te to da rešite.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 27.05.2019
15:07

Nije prvi put u Partizanovoj svojini, opet obmanjuje!

avatar
Südkurve München
Monday, 27.05.2019
12:25

Koliko protivrecnosti u ovome sto je rekao Vucela, kaze dug vracaju ??? Pre njih je dug Partizana bio oko 10 miliona, SADA JE OKO 40 MILIONA !!!!!!????
Je l' to moze doktor Vucela da objasni kako su vracali dugove ?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 27.05.2019
12:04

Osvojili kup i odmah visoko lete, ali samo dok im se opet ne desi Petah Tikva, Samrok Rovers ili Zaglebje.

avatar
Stefan Lazović
Monday, 27.05.2019
11:54

Angazovana? :D LOL preangazovano su igrali, prosto je prstalo

avatar
Old_school
Monday, 27.05.2019
11:22

Covece, ovi od kuoa napravise svetako cudo. A onda ce da dodje Evropa, pa ce se svi hvatati za glavu, jer ce se pokazati neiskustvo Save, los igracki kadar i neimastina da se dovedu dobra pojacanja. Dotle, Vucela i ekipa uzivajte u trofeju kupa.

avatar
Realan_PFC
Monday, 27.05.2019
16:15

doce evropa i vama uskoro, mislim da ce se vise zvezdasa hvatati za glavu, ipak vas ima duplo vise od nas

avatar
Peca Partizan
Monday, 27.05.2019
11:17

uprava napolje