Vreme je za Zvezdin kiks?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.03.2015.
10:18
Izvor: Sportske.net, Sport

Tome se, bar, nadaju u redovima Partizana, a posle serije pobeda aktuelnog šampiona, koji se ozbiljno primakao čelu tabele.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle aktuelne prvenstvene pauze, očekuje nas nastavak sve neizvesnije i zanimljivije trke ''večitih'' u borbi za šampionski tron.

Zahvaljujući Partizanovom remiju protiv Čukaričkog, za šta je ceh platio trener kluba iz Humske Marko Nikolić, Crvena zvezda je stigla na dva boda zaostatka i jasno je da ukoliko crveno-beli do kraja sezone nastave sa pobedama, titula će ponovo biti njihova.

Međutim, u ekipi Partizana smatraju da Zvezda nije toliko jaka da bi mogla da se nada tako impresivnom učinku u preostalih deset kola.

Tako, na primer, Petar Grbić, koji se pre nekoliko dana javno upitao kako i zašto Zvezda baš u ovo vreme ulazi u pravu formu, sada ipak smatra da treba očekivati kiks crveno-belih u nekoj od narednih utakmica, a pre večitog derbija, koji se igra 25. aprila na ''Rajku Mitiću''.

''Očekujem da i Zvezda doživi neki kiks u prvenstvu. Gledao sam ih nekoliko puta, ne deluju mi ubedljivo, pa tek očekujem zanimljiv rasplet takmičenja. Možda do duela sa njima naša prednost na tabeli i poraste, pa derbi i ne bude toliko značajan'',
optimista je Grbić u izjavi za ''Sport''.

Naravno, Grbić je prokomentarisao i promenu na klupi Partizana. On veruje da je Zoran Milinković pravi izbor, da će crno-beli sa njim na klupi započeti novu seriju pobeda, uz podsećanje da je sa njim već sarađivao u OFK Beogradu, pre dolaska u Partizan.

''Drago što je došao na mesto trenera u Partizanu, jer mi je mnogo pomogao u OFK Beogradu i doprineo da se posle stagnacije u Grčkoj ponovo čuje lepo o meni u svetu fudbala. Tako sam uostalom i stigao do dresa Partizana'', naglašava Grbić.

Naravno, i o Marku Nikoliću može da kaže sve najlepše.

''Imao sam dobru saradnju sa Markom Nikolićem, samo prvih pola godine nisam igrao, kasnije sam postao standardan prvotimac. Nadam se da je i on bio zadovoljan sa mnom i želim mu sve najbolje u nastavku karijere'', zaključio je Grbić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke