Vreme je za prvu pobedu, najskuplji srpski tandem i drugačiji tim!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 11.10.2020.
13:04
Izvor: Sportske.net

Sve je spremno za prvu pobedu u Ligi nacija.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nakon što su razočarali protiv Rusije i remizirali sa Turskom, danas naši fudbaleri imaju lepu šansu da zabeleže prvu pobedu u Ligi nacija.

Kao što znate, protivnik je nimalo naivna Mađarska, koja stiže u Beograd osokoljena pobedom nad Turskom u sred Istanbula.

Selektor Ljubiša Tumbaković najavio je određene promene posle 120 minuta žestoke borbe sa Norvežanima u Oslu. Ipak, jedno je sigurno - heroj Sergej Milinković-Savić će dobiti šansu od prvog minuta, pošto je u Oslu ušao u pravom trenutku i rešio meč. Takođe, njemu će društvo najverovatnije praviti Luka Jović, pa bismo u prevodu sada konačno mogli da vidimo najskuplji srpski tandem.

Jović je plaćen 60 miliona evra, dok Lacio Sergeja procenjuje na nekih 80, 90 miliona i izvesno je da će Lotito to i dobiti narednog leta, ako Milinković-Savić nastavi ovako da igra.

Kapiten Aleksandar Kolarov je suspendovan i nema pravo nastupa, pa ostaje da vidimo da li će ga menjati Miloš Veljković ili čak Filip Mladenović.

Očekuje se da od prvog minuta zaigra i Luka Milivojević, koji je takođe ušao sa klupe i odradio veliki zadatak protiv Norvežana, dok bi na gol mogao Marko Dmitrović.

Da li je ovo dobitna kombinacija za večeras?

Srbija (3-4-2-1): Dmitrović - Milenković, S. Mitrović, Veljković - Gaćinović, Milivojević, Lukić, Mladenović - SMS, Ljajić - Jović.

Baner 8

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Sunday, 11.10.2020
17:33

Odličan potez selektora. Treba Jovića da forsira kad god može jer on će sigurno naslediti Motrovićevo mesto, mada bih voleo da ih vidim u paru protiv Škota.

avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Sunday, 11.10.2020
17:28

Ograđujem se..ako je neko od igrača koji su počeli meč u Norveškoj povređen.Ne razumem zašto toloko promena? Zašto promema golmana? Šta je sa Lazovićem? Uopšte,sve funkcionisalo perfektno,čemu menjati sastav koji pobeđuje?

avatar
magister
Sunday, 11.10.2020
16:40

Tipujem na sledeći tim:
Dmitrović - Milenković, S. Mitrović, Pavlović - Lazović, Maksimović, Milivojević, Đuričić (Jović), Gaćinović - SMS, Tadić - Mitrović.

avatar
Petar Popovic_fb
Sunday, 11.10.2020
14:40

Bice to da Srbija veceras prima 5. Komada od ovih teletabisa

avatar
deki trbic
Sunday, 11.10.2020
14:01

Nastavi ovako da igra ahahahahahah a kako to on igra? Prosecan igrac koga su menadzeri i mediji naduvali da je neka zvezda

avatar
boris96pfk
Sunday, 11.10.2020
13:51

Ostaviti onaj isti tim i nista ne mijenjati. Dmitrovic je nuula