Vreme je za odlaske, za početak Partizan ostaje bez štopera?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.06.2018.
09:21
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Nekoliko pojačanja je stiglo ovog leta, ali se baš odužilo sa prodajama pojedinih igrača u inostranstvo.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Iako je glavni deo priprema za novu sezonu u punom jeku, trener Partizana Miroslav Đukić i dalje ima na raspolaganju preveliki broj igrača. U Sloveniju je poveo ukupno 32 fudbalera, njima kasnije treba dodati i reprezentativnog golmana Stojkovića, kao i izvesno pojačanje na mestu štopera, a to bi trebalo da bude Španac Valijente.

Zbog toga, tokom ove nedelje treba očekivati rastanke sa još nekolicinom igrača, ali i neku značajniju prodaju kako bi se finansijski mirnije ušlo u sledeću sezonu.

Kako sada stvari stoje, prvi bi ekipu Partizana mogao da napusti iskusni štoper Bojan Ostojić. Današnji ''Žurnal'' prenosi da je ovaj 34-godišnji defanzivac na meti pojedinih klubova iz Turske i sa Kipra i u narrdnih nekoliko dana bi trebalo da se odluči za jednu od te dve ponude.

Ostojić sa Partizanom ima ugovor do leta 2019. godine, pa bi crno-beli mogli da očekuju određenu zaradu, ali je stav kluba da se iskusnom fudbaleru ne prave problemi kako bi pred kraj igračke karijere ostvario transfer u inostranstvo.

On je prošle sezone odigrao 30 utakmica za Partizan, postigao jedan gol, i to sve u prvom delu sezone. Prolećni deo je propustio zbog povrede koju je zaradio na zimskim pripremama.

Ukoliko pomenuti Valijente zaista dođe u Partizan, crno-beli ne bi trebalo da imaju kadrovskih problema na poziciji centralnih defanzivaca, pošto Đukić na raspolaganju ima i Nemanju R Miletića, Milana Mitrovića i momka u usponu - mladog Svetozara Markovića čiji su kvaliteti tokom proleća došli do punog izražaja. Uz njih tu je i još jedan talentovani momak, Strahinja Bošnjak, koji za razliku od Markovića još nije uspeo ozbiljnije da se nametne.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Monday, 25.06.2018
16:34

naveci krivac uz kljajica za komicne golove olimpijakosa isto i protiv plzena

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 25.06.2018
10:22

Prodajte oba Miletica I da zavrsimo posao

avatar
DeXy \'92
Monday, 25.06.2018
09:30

Bosnjaka ce sigurno da prodaju