Vreme je za Krstajićev spisak, evo kada se selektor obraća javnosti!

Autor: Beta Beta
četvrtak 07.03.2019.
15:06
Izvor: Beta

Selektor reprezntacije Srbije Mladen Krstajić pripremio je spisak igrača za predstojeće mečeve protv Nemačke i Portugala.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštiće sutra spisak igrača na koje računa za prijateljski meč protiv Nemačke i kvalifikacionu utakmicu za Evropsko prvenstvo protiv Portugala.

Krstajić će spisak igrača saopštiti sutra u 12.00 u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Fudbaleri Srbije će 20. marta igrati prijateljski meč protiv Nemačke u Volfsburgu.

Pet dana kasnije će započeti kvalifikacije za Evropsko prvenstvo utakmicom protiv Portugala u Lisabonu, na stadionu Benfike.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 07.03.2019
17:25

Daj da se okrenemo nekoj malo ofanzivnijoj formaciji kad imamo igrace za to,neka igraju Mitar i Luka u paru,Luka moze i malo povucenije,pokazao je i u Ajntrahtu da zna dobro da se izvlaci i asistira,grota bi bilo da sedi na klupi,posto je cinjenica da je Mitar zacementiran,ali zasluzeno,nema sta.

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 07.03.2019
21:15

Jedino 3-5-2 da igramo (sto ja vec mesecima pisem).
Mi smo Tadica, naseg najboljeg igraca, ugusili ovom formacijom (4-2-3-1). Nas igracki kadar ti daje da pravis bezbroj varijacija na 3-5-2.
1.Mozes da igras sa dva klasicna spica (Mitrovic-Jovic), Tadic da ti igra iza njih gde ce imati ogroman prostor za svoje kretanje, a iza njega ima blok od dva zadnja vezna (kojih imamo na izvoz)
2.Mozes da igras malo zatvorenije, da Tadica gurnes u spic (umesto nekog od ove dvojice), a iza njih da ti budu Sergej, Ljaljic, Lukic/Krsticic (ako bas cuvas rezultat) kao kreatori,...
3.Za odbranu da ne pricam koje sve varijacije imas.
4. Kolarova mozes da rasteretis da ti bude levi stoper, samim tim dobijas igraca koji iz odbrane moze da krene u kreaciju napada. Pored Kolarova imas i Blekija koji zna sa loptom
5.Imas Vukovica/Savica/... visoke stopere koji mogu da budu zastita zadnjoj liniji, a pokupice mnostvo centarsuteva
6.Plus na bek krilo imas Kostica i Lazovica koji to mogu da odigraju, pored standardnih bekova


Samo treba neko da shvati sve to i da kaze da 4-2-3-1 nije jedina formacija na svetu.

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 08.03.2019
10:31

Slazem se apsolutno da imamo igrace koji bi tu formaciju izneli i vise nego dobro 3-5- 2 je prava stvar,jel Kolarov je kritican pozadi kada su 4 u liniji a sa 3 pozadi mnogo vise doprinosi napadu,plus bi nam tu dobro dosao Lazovic koji igra to u Djenovi bas dobro ili bilo ko nije bitno,i sto kazes Tadic bio ima malo vecu slobodu,ali i ti i ja znamo da od toga nema nista nazalost,ovaj trener nema onu stvar da promeni nista.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 07.03.2019
16:19

Tacno u podne, jea