Vreme je za drugu proveru, povrede kvare Đukićeve planove

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.01.2018.
12:00
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije danas igra drugu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema na Kipru. Kadrovski problemi kvare planove Miroslavu Đukiću.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u ponedeljak igraju drugu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema koje se obavljaju na Kipru. Crno-beli su u subotu remizirali bez golova sa poljskim Gornikom, a danas je na programu duel sa Slovanom iz Libereca.

Protivnik zauzima četvrto mesto u češkom šampionatu i izabran je zbog toga što crno-beli prvu takmičarsku utakmicu u 2018. godini igraju upravo protiv kluba iz Češke.

Ono što predstavlja problem za Partizanovog šefa struke uoči današnje utakmice jesu mnogobrojni kadrovski problemi i sitne povrede nekoliko igrača.

Bojan Ostojić je dobio udarac u mišić u susretu sa Gornikom i sigurno neće biti u stroju, a pod znakom pitanja su Nemanja R. Miletić, Danilo Pantić, Sjeduba Suma i Ognjen Ožegović.

Miletić i Pantić imaju manjih problema sa povredama, a druga dvojica se lagano vraćaju u puni trenažni proces posle pauza. Ne treba zaboraviti da će sve kontrolne utakmice na Kipru preskočiti i Nebojša Kosović koji bi na teren trebalo da se vrati početkom marta.

U takvoj situaciji Miroslav Đukić ima sužen izbor i biće jako zanimljivo videti za koju će se postavu odlučiti pred današnji duel sa Slovanom iz Libereca.

Utakmica počinje u 14 časova po srednjeervopskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 29.01.2018
18:30

* ? (Jovanovic)

avatar
ercov
Monday, 29.01.2018
16:31

30 fudbalera oko prvog tima i nekolicine povredjenih ne mogu biti alibi za ovakvu vrstu utakmica.

avatar
Monday, 29.01.2018
13:32

Stojkovic- Vulicevic (zbog cega nismo trazili Gajica, to mora da se objasni i razjasni), ? (cak tri kandidata:-D), Mitrovic, Antonov- ? (Zdjelar ako Bog da) - Tosic, Pantic (Vakulko), Ivanovic- Suma (Ivanovic), Jovanovic. Samo 4-1-3-2 i cao djaci...