Vreme je - Bozinov porukom najavio transfer!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.01.2017.
10:00
Izvor: Sportske.net

Bugarski internacionalac Valeri Božinov zahvalio se Marku Nikoliću na dosadašnoj saradnji i time potvrdio da sledi rastanak sa Partizanom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Rastanak Valerija Božinova sa Partizanom postao je neminovnost o čemu svedoče izjave ljudi iz sportskog sektora ali i poruka koju je Bugarin ostavio na "Instagramu".

Napadač Partizana ostavio je u sredu poruku kojom se oprostio od trenera Marka Nikolića, a strateg crno-belih za "SOS Kanal" je potrvdio da je vreme da Bugarin napusti Humsku.

"Nisam video poruku, rekao mi je jedan vaš kolega. Božinovu ističe ugovor i ovo je zadnji momenat za njega i za klub da se pozitivne stvari u finansijskom smislu dese. Konkurencija u napadu je izuzetna i svi zajedno smo se složili da je najbolji momenat da ode" rekao je Nikolić.

Da će Božinov napustiti Humsku nagovestio je u sredu i sportski direktor Ivica Iliev koji je izjavio da za iskusnog napadača postoji ponuda i da se ona trenutno razmatra.

Partizan je juče definitivno ostao bez pojačanja na poziciji štopera, pošto je Nikola Vujadinović realizovao transfer u Osasunu.

"To je novost. Posle treninga me je sačekala poruka od njega. Mislim da nije mogao da reši problem sa Kinezima... Mi mu želimo sve najbolje, idemo dalje" poručio je Marko Nikolić.

Ekspedicija fudbalskog kluba Partizan danas se vraća za Srbiju sa priprema u Sloveniji, a fudbalere pre povratka očekuje kontrolni susret sa Goricom.

Thanks coach for all.....⚫⚪⚫⚪

A photo posted by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on Jan 25, 2017 at 4:37am PST

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BRAT IGI
Thursday, 26.01.2017
15:04

najlepsa moguca vest!

avatar
Peca Kodzo
Thursday, 26.01.2017
11:30
avatar
MZhell
Thursday, 26.01.2017
11:21

Sad kad je smrsao-ode.

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Thursday, 26.01.2017
17:57

Cenice to njegov novi klub:-D

avatar
Thursday, 26.01.2017
11:03

Hvala Valeri za harizmu koju si doneo,ne toliko igru,ali dobro,kod fudbalera nije bas sve u igri koju pruza :)