Vreme ističe, hoće li Partizan kupovati?

Autor: Darko Mitrović
petak 28.08.2015.
22:16
Izvor: Sportske.net

I dalje se ništa konkretno ne dešava u Partizanu po pitanju pojačanja u završnici prelaznog roka.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle neuspešnog posla oko angažovanja iskusnog levog beka Marka Lomića, uprava Partizana i dalje ne uspeva da konkretizuje još neki transfer ovog leta, kojim bi crno-beli koliko-toliko pojačani krenuli u Ligu Evrope.

Kraj prelaznog roka se sasvim približio, pa se postavlja pitanje da li će trener Zoran Milinković dobiti još neko rešenje, pre svega u defanzivnoj liniji tima.

Šef struke crno-belih u izjavi za ''Novosti'' demantovao je dolazak Hrvata Tonćija Kukoča o čemu se spekulisalo u medijima proteklih dana, ali je izrazio nadu da će ga uprava obradovati narednih dana.

''Neprestano se radi na tome. Pokušavamo da do kraja prelaznog roka dovedemo šta nam je potrebno, pregovori su u toku'', poručio je Milinković, a prenose ''Novosti''.

Međutim, u izjavi za ''Informer'', potpredsednik kluba Milorad Vučelić je naglasio da je Partizan bio siromašan za Ligu šampiona, uz podsećanje da je u klubu prošle zime nova uprava zatekla ''katastrofalno stanje''.

''Mi smo siromašan klub, koji ne može da potroši šest, sedam ili osam miliona. Radili smo šta smo mogli, a treba napomenuti da smo zatekli katastrofalno stanje kada smo došli.

Trebaće vremena da se potpuno stabilizujemo. Pokušali smo da uđemo u Ligu šampiona sa minimum ulaganja i zamalo da uspemo'',
izjavio je Vučelić za ''Informer''.

A s obzirom da je na takav način Partizan želeo u evropsku elitu, veliko je pitanje da li će se crno-beli usuditi da izdvoje više novca za još neko značajnije pojačanje, sada kada je izvesno da će igrati u Ligi Evrope.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 29.08.2015
15:47

Nenade Stanisiscu, to sto pises za nas jeste tacno, ali ipak dolazi do izrazaja samo u Evropi, a ne u domacem prvenstvu. Niste vi igracki jaci od nas, i dalje je Partizan ispred vas po igracima, a(li) i po igri samo sto vi necete to da priznate nego se zavaravate i zaludjujete pobedama koje vam se serviraju na tacni. Pogledaj koliko bodova ste nezasluzeno osvojili od pocetka sezone- dok je o prvom kolu suvisno i pricati (samo zbog toga biste morali da dobijete drakonsku kaznu), ostecen je Metalac protiv vas za nedosudjen penal i kriminalno sudjenje u toku citavog meca, a i to je dovoljno da se konstatuje da niste zasluzili ni_jedan bod, protiv Vozdovca ste postigli neregularan prvi gol, ono je ofsajd sta god vi mislili, a i sad protiv Javora njima nije bio dosudjen cist penal na kraju. Za vas ono nije bio penal jer je faul bio tek nesto malo izvan kaznenog, ali taj lik je za to zasluzio direktan crveni karton, sudija Danilo Grujic je bio ocajan i sudio citavo vreme na stetu Javora osim u toj situaciji (Petkovic zasluzio bar jedan crveni karton isto kao i Pavicevic, a i svom prezimenjaku je oprostio cist zuti karton zbog jednog starta na sredini terena sto je isto, na moju, a verujem i opstu nevericu, proslo i ostalo nekaznjeno), na stranu onaj ocajan sut igraca gostiju u prvom poluvremenu i ona neshvatljiva reakcija njihovog napadaca u 2 p. u situaciji kad bi izasao sam na Rajkovica, a zastao je jer je, eto, iz samo njemu poznatih razloga, mislio da se nalazio u ofsajdu- da nije smesno, bilo bi tuzno...

avatar
Saturday, 29.08.2015
11:14

treba da dodje Devic koga spominju,levog beka i zanjeg veznog,to je vise nego dovoljno,mozda jos jedan ofaznivni vezni,mada ako ostane Bandalovski ne znam sto on ne igra levog beka? svako je bolji od Petrovica :D

avatar
33
Saturday, 29.08.2015
09:44

U prevodu, kao što smo i znali, od kvalitetnog pojačanja koje će praviti razliku, nema ništa! Jedini pravo pojačanje je Abu ostalo truba.. Trener mi se ne dopada uopšte, uprava takođe. Mi do kraja prelaznog roka treba da očekujemo da ostanemo bez Živka ili Šaponje. Nažalost to je realnost!

avatar
Poznavalac
Saturday, 29.08.2015
08:48

Mora se kupiti igrac sredine terena(defanzivni ili plejmejker) jer se potvrdilo da babovic i jevtovic nemaju kvalitet,zatim levi bek i ili centralni bek ili napadac jer su balazic i fabricio presmesni..bez toga,sledi nam brukanje po evropi,a i zvezda je sada sa ovim pojacanjima plus ako dovedu srnica tu negde sa nama..platili smo danak lose odradjenom prelaznom roku.

avatar
Teleoptik 162km
Saturday, 29.08.2015
07:22

Koliko budu kupili toliko ce ostati u svojim foteljama. Navijaci samo jos nisu provalili, da se trener ne pita. Vidi se to u izjavama.

avatar
SmartestOne
Saturday, 29.08.2015
02:28

Strašno nam trebaju Momčilović,Medo i Dević !

avatar
Friday, 28.08.2015
23:32

Никако не куповати сада. Сем ако нешто није екстра повољно. Тим је довољан за глатку титулу, а ми групну фазу не можемо да прођемо, ко год да нам дође. Тако да куповати на зиму и то на оним местима где на лето планирамо да продамо. Са овогодишњим европским искуством и планском куповином и продајом, овај тим и тренер ће догодине изборити лш.

avatar
Nenad Stanisic
Friday, 28.08.2015
23:47

Ovaj tim je los. Izuzetno. Golman, levi bek, zadnji vezni, 1 centralni bek, 1 plejmejker i 1 spic. 1 dobar trener. To fali sad. Da ne pricamo o rotaciji, jer je klupa jos tanja. Od titule nema nista. Zvezda je igracki jaca, a ako Bozovic lepo odradi selekciju, bice znatno jaca od Partizana. To je realnost, trenutna. Ne moras se sloziti, vreme ce pokazati ;)

avatar
Srcko
Friday, 28.08.2015
23:12

Pa pravi tajming za kupovinu je bio posle Steaue... Sad vise nema ni potrebe. Bolje da stede za zimu ili sledece leto. Izguracemo nekako do tada. Samo za nesto vise sledeg leta nam treba bolja cela odbrana i zadnji vezni, i neko umesto Zileta.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 29.08.2015
09:48

Samo levog beka bi ja doveo i ništa više, a onda bi pravio novi tim na zimu, taman da se uigra do kvalifikacija za LŠ/LE

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 29.08.2015
22:58

Pa to stoji, ali ipak treba pohvaliti upravu za trenutne rezultate, doveli su sponzore, raskrstili sa menadžerima, oformili solidan tim, zadržali glavne igrače, prodali Škuletića za pravu cenu, a ne kao što je Đurić hteo za 2.7 mio €, samo još da dovedemo levog beka i mi smo svoje uradili. U ligi Evrope mislim da možemo nešto da uradimo.

avatar
Srcko
Saturday, 29.08.2015
15:55

Sve bi to bilo lepo, al nece oni nista od toga da urade.... Kad nisu potrosili 300.000 da dovedu bar jedno pojacanje posle Steaue za borbu za dodatnih 9mil, sad tek nece nista raditi, bar dok ne prodaju nekog, pa onda opet nekog za dz, pa mazanje ociju navijacima i tako u krug. Zato se Partizan i ne razvija kao klub, nazalost.

avatar
Aleksandar El Matador
Friday, 28.08.2015
22:56

Levi bek Subić iz Banja Luke, Stanisavljević i Ivanić iz Voše, Mihajlović iz Rada i Regan iz Čuke i Princ Tejgo! Tejgo i Abu u tandemu kako bi to bilo bre!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 29.08.2015
09:48

I onda se probudiš iz sna, gde ćemo mi Stanisavljevića i Ivanića da kupimo...

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Friday, 28.08.2015
22:29

Neka kupe Mladenovica jer u paketu (dzepu) sa njim dolazi I zivkovic gratis.

avatar
Srcko
Friday, 28.08.2015
23:15

Mladenovic je odigrao odlicno, po meni zasluzuje poziv u reprezentaciju. Nisam ga pratio od kad je otisao. Iznenadio me je iskreno. A Zivkovic je nas najbolji igrac, vasi mu nisu ni do kolena. Toliko.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Saturday, 29.08.2015
00:10

Pokazao je sve protiv Zvezdasa ni jednom ga nije prosao

avatar
D.Green4 Black&White
Friday, 28.08.2015
23:17

Objasnice vam Zivkovic,Partizan neke stvari u derbiju ! :D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 28.08.2015
22:29

Najnovija kletva: Da Bog da ti Vazura davao pare za pojacanja, a Galijani vodio pregovore Hahaha

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Friday, 28.08.2015
23:14

Galjani ili LVG

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 28.08.2015
23:30

Galijani, taj mag voli da radi sa malo para ili bez para, a onda napravi takav harakiri da ti se prevrne stomak i da ni to sto bi mogao da dovede kao low-cost pojacanje ne stigne u klub- za njega su i pozajmice specijalitet, kontam da ce i Vazura tako...

avatar
ujka Vanja
Friday, 28.08.2015
22:21

Nije kupovao 2 meseca,a kao sad ce nekoga da dovede.Voleli bismo svi da konacno dovede ta dugo najavljivana pojacanja,ali to mislim da se nazalost nece desiti.Da su ovi iz uprave mislili nekoga da dovedu onda bi to i uradili.