Vratio se ''Mudrigol''!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 19.02.2018.
14:22
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Ognjen Mudrinski, koji se vratio na teren posle teške povrede, rekao je danas da mu znače aplauzi dobrodošlice i dodao da je njegova ekipa upisala važnu pobedu protiv Mačve.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Mudrinski se u subotu, na utakmici protiv Mačve, vratio na teren. On je iza sebe ostavio tešku povredu i prelom noge, a zaigrao je ranije nego što se očekivalo.

"Mnogo su mi prijali aplauzi. Poznato je da sam izašao iz teške povrede i sigurno će mi ti aplauzi podići samopouzdanje. Hvala svima na lepoj dobrodošlici, verujte da mi to strašno znači", rekao je Mudrinski za klupski sajt.

"Bio sam u karantinu i konkurisao sam za tim cele nedelje. Bez problema radim sve što rade i ostali. Nisam znao da ću baš ući na teren, ali sam se nadao", rekao je on.

Čukarički je na tom meču pobedio Mačvu sa 2:0, a Mudrinski je naveo da je njegova ekipa osvojila važne bodove.

"Ipak je to bila prva utakmica posle priprema, a poznato je da su te prve utakmice najteže. Pogotovo na psihološkom planu... Da smo dobro radili na pripremama pokazalo se i protiv Mačve. Nismo im dozvolili da igraju, napadali smo praktično tokom cele utakmice i zasluženo smo slavili. Dali smo golove na vreme i to nam je sigurno mnogo olakšalo utakmicu", rekao je Mudrinski.

Mudrinski je imao veliku priliku da se na povratničkom meču upiše u strelce.

"Imao sam tu priliku za gol bukvalno 20 sekundi posle ulaska u igru. Lopta je malo otišla iza mene, napravio sam dva - tri koraka unazad i to je rezultiralo da sam šutirao iznad gola. Da sam bio ta dva - tri koraka iza, sigurno bih drugačije napao loptu i verovatno postigao gol.

Ali, šta da se radi. Nisam očajavao. Normalno je i da se promaši i da se da gol, a ja sam ubeđen da ću u narednim utakmicama takve šanse sigurno drugačije rešavati",
rekao je napadač Čukaričkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke