Vranje ili Surdulica, gde će Dinamo ugostiti Zvezdu?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.11.2018.
13:11
Izvor: Sportske.net

Na zvaničnom sajtu crveno-belih stoji jedna informacija, prvi čovek i trener Dinama tvrdi suprotno.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Utakmice šesnaestog kola Super lige Srbije na programu su u subotu, izuzev duela Proleter - Radnički koji će otvoriti ovu rundu takmičenja dan ranije.

Aktuelni šampion sprema se za gostovanje Dinamu, ali još uvek postoji nedoumica oko toga gde će utakmica biti odigrana.

Crveno-beli su 17. oktobra odmerili snage sa Dinamom u Vranju, bio je to meč odigran u okviru šesnaestine finala nacionalnog kupa. Na Zvezdinom sajtu stoji da će Dinamo ponovo biti domaćin na stadionu "Jumko", ali predsednik superligaša iz Vranja tvrdi drugačije.

"Počela je rekonstrukcija i proširenje svlačionica na stadionu 'Jumka' i očekujemo da se radovi privedu kraju već krajem meseca. Za prolećni deo prvenstva ćemo sigurno osposobiti stadion za utakmice elitnog ranga u Vranju, a ja se nadam da će to biti i ranije, možda već 1. decembra protiv Radničkog", rekao je Dragan Antić za "Žurnal".

To znači da će Dinamo u subotu ugostiti Crvenu zvezdu na stadionu Radnika u Surdulici na kojem je novajlija u ligi igrao sve prethodne utakmice Super lige kao domaćin.

Duel 16. kola između Dinama i Crvene zvezde igra se u subotu od 15 časova, a karte za taj susret prodavaće se po popularnim cenama od 100 i 200 dinara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 07.11.2018
18:40

Nadam se da ce Radnicki jos pre plaj-ofa jos nekoliko puta kiksnuti i da ce Zvezda zavrsiti sezonu na prvom mestu sa velikom bodovnom prednosti ispred Radnickog.