Vranjanci preporođeni, ''Recko'' najavljuje novu pobedu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.03.2019.
12:22
Izvor: Sportske.net, superliga.rs

Jesenas su ih mnogi otpisali, ali početak prolećnog dela sezone pokazao je da imaju sve izglednije šanse za opstanak u Superligi.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Dve pobede i remi, bilans je ekipe Dinama iz Vranja u prva tri prolećna kola, a novu priliku da nastave odličan niz Vranjanci imaju danas, kada će gostovati ekipi Mačve u Šapcu, od 16 časova.

Šapčani, s druge strane, imaju problema sa efikasnošću, još čekaju na prvu prolećnu pobedu, što u Dinamu žele da iskoriste.

Utakmicu je, ispred gostujućeg tima, najavio prvi čovek Dinama Dragan ''Recko'' Antić, koji priželjkuje nova tri boda posle ubedljivog trijumfa nad Napretkom (4:0) u prošlom kolu.

''Nećemo da idemo u Šabac na ekskurziju, idemo po tri boda. Imamo dobru seriju, kvalitetan igrački kadar, svi su naši igrači spremni.

Mačva nije baš u najboljoj formi. Mi smo fantastično započeli drugi deo sezone, ali tu nije kraj, moramo da nastavimo da igramo na isti način i nadalje.

Momci su pokazali da vrede, imamo zdravu konkurenciju i fenomenalnu atmosferu.

Sa druge strane, Mačva je već drugu sezonu stabilan superligaš, imaju iskusne pojedince i moramo da imamo respekt prema njima. Očekujem pre svega dobru, borbenu i kvalitetnu utakmicu'', izjavio je Antić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke