Vranjanci doneli konačnu odluku!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.06.2018.
09:33
Izvor: Sportske.net

Bilo je najave da će se Dinamo povući iz Super lige, ovo je konačna odluka.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Klub koji je u prethodnoj sezoni zauzeo drugo mesto u Prvoj ligi Srbije suočio se sa velikim problemima nakon izborenog plasmana u elitni rang takmičenja.

Bivši predsednik a sada trener ekipe Dinama Dragan Antić izjavio je prošle nedelje da postoji mogućnost odustajanja od takmičenja u Super ligi zbog velikih finansijskih problema.

Četiri dana nakon te izjave Vranjanci su "upalili motore" i počeli pripreme za novu sezonu jer su od gradske vlasti dobili garancije da će finansijska pomoć biti obezbeđena.

"I pored teške finansijske situacije, odlučili smo da krenemo, jer smo dobili obećanje da ćemo uskoro dobiti pomoć. Možda smo i zakasnili, ali se nadam da ćemo do starta biti spremni", kazao je za "Žurnal" Dragan Antić.

Prvu fazu priprema Dinamo će obaviti u Vranju, a ukoliko stigne obećana pomoć centralni deo priprema trebalo bi da bude odrađen u Sloveniji.

Problem predstavlja i to što Dinamo nema uslove da se takmiči u svom gradu, pa će mečeve kao domaćin igrati u Surdulici.

"Siguran sam da će nas verni navijači i tamo pratiti, jer nam je njihova podrška neophodna. Dobili smo obećanje od gradskog rukovodstva da će nam pomoći oko stadiona, pa se nadam da će se i ta situacija uskoro rešiti", zaključio je Antić.

Ukoliko sve bude išlo po planu Dinamo će 21. jula započeti takmičenje u Super ligi gostovanjem aktuelnom šampionu Srbije na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke