Vraća se Partizanov 'Dominator'

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.03.2016.
12:39
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbaler Partizana Sedrik Gogua oporavio se od povrede meniskusa kolena i spreman je da zauzme mesto u startnoj postavi u susretu sa Radnikom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Pauza u domaćem šampionatu dobro je došla fudbaleru Partizana Sedriku Gogui koji je pre nekoliko nedelja zadobio povredu meniskusa kolena koja ga je na neko vreme udaljila sa terena.

Nakon višenedeljne pauze 21-godišnji štoper se vratio u trenažni proces i priznaje da je jako srećan zbog toga.

"Mogu samo da kažem da sam veoma srećan. Nisam verovao kada mi se sve desilo, ali to je jednostavno fudbal. Vredno sam radio na oporavku kod Andre Milutinovića i srećan sam što sam ponovo na Teleoptiku" rekao je Gogua.

Da li će se naći na terenu već za vikend ne zavisi od Gogue već od procene stručnog štaba, ali je najvažnije da se Sedrik Gogua oseća spremnim da nastupi protiv Radnika.

"Što se mene tiče ja se osećam odlično. Ne plašim se duela, treniram sa momcima i speman sam za sledeću utakmicu protiv Radnika. Naravno, sve zavisi od stručnog štaba i njihove procene" zaključio je Gogua.

Sedrik Gogua odigrao je deset utakmica od dolaska u Partizan, a imao je tu sreću da na takmičarskom debiju protiv Crvene zvezde postigne gol na 150. "večitom derbiju".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Thursday, 31.03.2016
16:45

Nije deset nego pet, jedino ako ne racunate i nase prijateljske utakmice Hahaha Inace, bice zanimljivo kad budete videli ko dolazi iz Surdulice...