Voždovčani pitaju: "Zar naša dobra i časna igra treba da bude naš usud?"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 16.10.2017.
23:45
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Utakmica u Nišu uzburkala je strasti, a tim povodom reagovao je generalni sekretar fudbalskog kluba Voždovac Miloš Mirković.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca bili su jako blizu novoj superligaškoj pobedi ali su u sudijskoj nadoknadi primili gol iz jedanaesterca pa su se iz Niša vratili sa osvojenim bodom.

Nezadovoljni stvarima koje karakterišu kao "nefudbalske" iz Voždovca postavljaju pitanje zašto je naknadno odlučeno da utakmica ne bude prenošena.

Generalni sekretar fudbalskog kluba Voždovac Miloš Mirković oglasio se povodom meča u Nišu i uputio određena pitanja koja idu na adresu Fudbalskog saveza Srbije.

"Zar naša dobra i časna igra treba da bude naš usud! Zar već na početku ovosezonskih utakmica treba da se dešavaju ovakve stvari? Da se strepi od izbora termina utakmica? Da se strepi od izbora glavnog sudije? Ako je do toga došlo, onda smo svi na putu bez povratka, a pozitivne stvari koje je novo rukovodstvo FSS ostvarilo će biti brzo zaboravljene", kaže Mirković.

Sudija Bojan Nikolić u Nišu je isključio Iliju Stolicu već u 25. minutu, a kasnije je na tribine poslao i njegovog pomoćnika.

"Utakmici u Nišu su prisustvovali i visoki funkcioneri Saveza. Videli su tok meča i sigurni smo da će znati kako da odreaguju na pravom mestu i kako da na pravi način zaštite ono što bismo trebali svi najviše da volimo i branimo, čast fudbala i čast sporta", izjavio je u intervjuu za zvanični sajt Voždovca, generalni sekretar Miloš Mirković.

Voždovac se nakon trinaest odigranih utakmica nalazi na petom mestu na tabeli sa 25 osvojenih bodova, dva manje od drugoplasiranog Partizana i šest u odnosu na vodeću Zvezdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Tuesday, 17.10.2017
10:38

Ne razumem nasta se konkretno zali.

avatar
Stabber
Tuesday, 17.10.2017
08:03

Svi se samo zale, pa ovo je komedija. Svima nesto fali, ova nasa drzava je u veoma tesnoj kozi.

avatar
Alexjanko
Tuesday, 17.10.2017
00:16

Nemoj te samo vi o postenju.Kada ste prosle godine uzeli lovu od Partizana da poginete protiv Zvezde,sto je i OK ali nije OK da naredno kolo odigrate iz 2 u 1 opet sa Partizanom.Tada je bilo posteno....U kaubojskoj ligi kakva je nasa svako po negde ima svog serifa.Odavno je fudbal ovde na put bez povratka.Fudbal vode ljudi koji ne znaju ni sva pravila istog...dovoljno