Voždovčani o sudiji: ''Imamo istoriju sa njim...''

Autor: Beta Beta
nedelja 09.08.2015.
21:59
Izvor: Sportske.net, Beta

Posle poraza od Crvene zvezde na Vračaru (2-3), u Voždovcu su svesni svojih grešaka, ali i podsećaju na svoju ''istoriju'' sa arbitrom današnje utakmice Majom Vujovićem.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Pomoćni trener Voždovca Branko Vojinović rekao je da je njegova ekipa izgubila zbog loše koncentracije u prekidima.

"Nismo izdržali pritisak velikog kluba kakav je Crvena zvezda. Nismo zadržali loptu kad je bilo potrebno. Nismo bili koncentrisani u prekidima kada smo primali golove, to nas je koštalo.

Nismo zaslužili da izgubimo, ali ni da pobedimo, istina je negde na sredini. Mi smo krivi jer nismo bili koncentrisani u prekidima"
, rekao je Vojinović odmah posle meča.

A na konferenciji za novinare, Vojinović je podsetio i na ''dugu istoriju'' Voždovca i sudije Maja Vujovića.

''Sa ovim sudijom imamo istoriju, pamtimo ga iz Subotice... Živković je temperamentan i nije izdržao, ali ne kažem da je sudija odlučio pobednika'',
dodao je Vojinović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ujka Vanja
Monday, 10.08.2015
14:16

Neka postave tu utakmicu na tviter.

avatar
Vanja Grubač
Monday, 10.08.2015
00:31

Majo je pod pritiskom pokušavao da izbegne davanje crvenog kartona domaćim igračima koji su po dogovoru na sve načine želeli da ga dobiju i dao ga je kad više nije imao kud.Providno je i šatro vredjanje trenera domaćih koji se kao iznervirao da dobije isključenje a zna se koliko mu je stalo do pobede danas.Biće ovo pravna država jednom a do tada neka se namešta jer naravno nema dokaza.Ko hoće da vidi i malo se razume jasno mu je.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 09.08.2015
22:27

Da nije smesno, bilo bi tuzno sta pricaju, a pomalo je i jedno i drugo...

avatar
Doktor ijopet
Sunday, 09.08.2015
22:02

Odmorite hejteri, odmorite! Rekao vam je Grof da je Zvezda nikada nece ugasiti i to je istina! Pitam se zbog cega niko ne sme da se zali protiv partizana nego svi skacu na Zvezdu?! hahahahhaha ne mozete nam nista shvatite, vase suze nas ne zanimaju!

avatar
Carina
Sunday, 09.08.2015
23:06

Sve covece, SVE! Svaki aut se prati, svaka situacija za koju postoji 1 posto sanse da je sumnjiva, odmah je 100 posto greska u Zvezdinu korist i to namestaljka!