Voždovčani najavili NADIGRAVANJE sa Zvezdom! U pravom smislu...

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.09.2019.
18:40
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

To su posebno naglasili u najavi ovog meča.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca sutra u prvenstvenoj utakmici od 19 časova dočekuju aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu, a ovaj meč su najavili sportski direktor kluba, Jovan Damjanović, kao i jedan od junaka prošlonedeljne pobede nad Vojvodinom, Nemanja Nikolić.

Damjanović je na početku svog obraćanja javnosti uputio lepe reči na adresu sutrašnjeg rivala, ali onda je naglasio da će njegov tim protiv Zvezde pokazati sav svoj kvalitet.

''U sutrašnjem meču dočekujemo klub koji je u poslednje dve godine u 'kremu' evropskog fudbala i to je za nas dodatni motiv da pokažemo kakav fudbal možemo da igramo.

Imamo ozbiljan igrački kadar, i to smo dokazali u prošlom meču u Novom Sadu.

Ekipa je izuzetno selektirana sa mnogo talentovanih igrača, i kvalitetnim iskusnim igračima koji su im prava podrška. Sutra je za nas ključna reč 'igra'.

Ne želimo da se 'borimo i tako dalje', ne želimo da koristimo te fraze, želimo da se nadigravamo u svakom smislu te reči i da pokažemo sav raskoš talenta koji naš tim poseduje'', poručio je Damjanović.

Slično razmišlja i Nemanja Nikolić.

''Kao što je rekao i direktor, želimo da se sutra nadigravamo i da pokažemo da možemo da pariramo i najboljim ekipama u našem prvenstvu i našim predstavnicima u Evropi. U poslednjih nekoliko kola smo pokazali da dižemo svoju formu i da igra našeg tima postaje sve prepoznatljivija. Želimo da nastavimo taj trend sutra, i nadam se da ćemo uz veliku podršku naših navijača sa tribina ostvariti dobar rezultat'', izjavio je Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke