Voždovac slavio na Banjici

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 30.03.2018.
19:11
Izvor: Sportske.net

Pametnom igrom ekipa Voždovca je uspela da slavi protiv Rada na gostovanju i da tako stigne do novih bodova.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Voždovac je danas učinio veliku uslugu Borcu i Javoru, ekipama koje se bore za opstanak u domaćem šampionatu, pošto je pobedio njihovog konkurenta, ekipu Rada, sa 1:0 i to na Banjici.

Gosti su pametno odigrali današnji meč, poveli su na samom startu u 9. minutu preko Andrije Lukovića, nekadašnjeg fudbalera Rada.

Srećković je uspeo da uposli Lukovića, a fudbaler Crvene zvezde na pozajmici u Voždovcu ove sezone je uspeo da savlada golmana Rada levom nogom za, ispostaviće se, konačnih 1:0.

Nije proslavio gol, u znak poštovanja prema ekipi Rada za koju je nastupao.

Voždovac se nakon gola malo povukao i nije dozvolio Radu niti jednu dobru šansu, čak su imali i jednu priliku preko Borka Duronjića da stignu do dvostruke prednosti pred sam kraj prvog poluvremena, ali je mladi napadač loše reagovao u toj situaciji.

U nastavku je najbolju šansu za Rad imao Bainović iz slobodnog udarca, igrao se 74. minut, ali je lopta prohujala pored gola.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DekiStankovic5
Saturday, 31.03.2018
13:14

Kakvo novinarsko izvestavanje je ovo,razumecu ali samo ako radis za doticni klub,ali da Rad nije stvorio ni jednu dobru sansu je ozbiljna laz,pa samo u.prvom poluvremenu su dva puta loptu izbacivali sa gol linije,sreca 21 vek pa ima kamera,neverovatno.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Friday, 30.03.2018
21:37

Nadam se da ce Rad da ispadne u nizi rang takmicenja.