Voždovac se pohvalio, potpisao jedan od najtalentovanijih u Evropi!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 14.05.2019.
16:57
Izvor: Sportske.net

Lepe vesti za navijače Voždovca.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Voždovac može da se pohvali sjajnom vešću, jedan od najtalentovanijih dečaka u generaciji 2003. u Evropi, Luka Cvetičanin, potpisao je ugovor.

"Voždovac je zaista klub u kojem se osećam fenomenalno i nema sumnje da je ovo prava sredina za moj dalji razvoj. Uslovi za rad koje klub ima su sigurno jedni od najboljih u Srbiji, i igrač ima sve što mu je potrebno da bi napredovao. Nakon razgovora sa direktorom Grkinićem i upoznavanja sa ekipom shvatio sam da klub funkcioniše kao porodica", rekao je on.

"I pored drugih ponuda, u dogovoru sa menadžerom i porodicom odlučio sam da je Voždovac pravi klub za mene kao mladog igrača, i po svemu onome što sam video do sada, siguran sam da nisam pogrešio. Jedva čekam da debitujem, i nadam se da ću u godinama koje dolaze ostaviti dubok trag u klubu i pomoći mu da ispuni evropske ambicije u sledećoj sezoni", istakao je Cvetičanin koji je u mlađim kategorijama nosio dres Partizana.

Inače, Cvetičanin je kapiten kadetske reprezentacije Srbije.

"Sam dolazak Cvetićanina mnogo govori o ambicijama kluba u narednim godinama koje su, kao i uvek, najviše moguće. Presrećan sam što smo u dogovoru sa Lukinom porodicom i menadžerima Vladom i Igorom Gluščevićem napravili plan za dalji razvoj njegove karijere i zahvalan sam im na njihovoj iskrenosti i poštovanju koje je obostrano. Siguran sam da ćemo fudbalski biser koji nam je predat na čuvanje izbrusiti na najfiniji mogući način", rekao je Goran Grkinić, član uprave Voždovca.

"I pored mnogih ponuda iz inostranstva, Luka se odlučio za Voždovac, što dovoljno govori o perspektivi koju naš klub daje, na kraju krajeva, to smo videli i u slučaju Filipa Stuparevića koji je iz našeg kluba ostvario transfer u Votford. Voždovac je klub u kojem je sve podređeno napredovanju mladih igrača i uzbuđen sam već sada zbog onoga što nam donosi sledeća sezona na Krovu", rekao je Grkinić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke