Voždovac se nada prekidu negativnog niza u malom gradskom derbiju

Autor: Beta Beta
sreda 28.03.2018.
15:51
Izvor: Beta

Trener fudbalera Voždovca Miloš Veselinović rekao je danas da je njegova ekipa vredno i naporno trenirala tokom dvonedeljne pauze u Super ligi Srbije, kao i da u predstojeću utakmicu protiv Rada ulazi sa željom da prekine seriju loših rezultata u gostima.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca će u petak gostovati Radu u prvoj utakmici 29. kola Super lige Srbije.

"Ova utakmica je za nas vrlo bitna jer na tri gostovanja nismo uspevali da napravimo dobar rezultat, a sa druge strane smo imali dobre rezultate kod kuće. Eto prilike da prekinemo seriju negativnih rezultata i da pokušamo da napravimo dobar rezultat na gostujućim terenima", rekao je Veselinović.

Voždovac je šesti na tabeli Super lige sa 43 boda, dok je Rad 15. sa 21.

"Ekipa Rada je značajno podigla formu u drugom delu prvenstva i naravno u ovih poslednjih nekoliko kola. Dolazak trenera (Zorana) Milinkovića je pozitivno uticao, desili su se pozitivni pomaci u igri. Gledali smo njihove utakmice i smatram da nas čeka jedan vrlo motivisan protivnik koji se ne nalazi u dobroj poziciji na tabeli i daleko su od rešavanja pitanja opstanka. Tako da će igrati sa puno motiva i žara utakmicu protiv nas. Mislim da je to detalj u kom ne bismo smeli da budemo u nekom podređenom položaju, već mislim da naš nivo motivacije, želje i rešenosti koji imamo, donosi nam veće šanse da napravimo dobar rezultat", rekao je Veselinović.

Igrački kadar je u punom sastavu, osim kapitena Miloša Pavlovića koji ima suspenziju zbog kartona.

"Hendikep je igranje bez kapitena, jer njegovo iskustvo dosta znači ekipi, međutim, želimo da pobedimo svaku utakmicu i da odigramo najbolje moguće, ali da iskoristimo ovaj period za afirmaciju mlađih igrača, jer znamo da je Voždovac u ovom prelaznom roku pokazao da su njegovi igrači intersantni evropskim klubovima. Moramo raditi na tome da se taj prelazni rok, ponovi i na leto", dodao je Veselinović.

Utakmica između Rada i Voždovca igra se u petak od 17.00 na stadionu "Kralj Petar I".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke