Voždovac remizirao sa ekipom koju u Humskoj ne pamte po dobru

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.02.2018.
14:37
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Voždovca odigrali su u petak prvu kontrolnu utakmicu u Antaliji i remizirali sa ekipom koja je pre godinu i po dana izbacila Partizan iz Evrope.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

"Zmajevi" su danas imali prvu proveru od dolaska na centralni deo priprema u Antaliji, a protivnik im je bila poljska ekipa Zaglebja iz Lubina.

Ekipa Miloša Veselinovića remizirala je rezultatom 1:1 (1:1) sa dvostrukim šampionom Poljske i klubom koji je leta 2016. godine eliminisao Partizan u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Vodeći gol za Voždovac postigao je Borko Duronjić u 35. minutu, a Mareš je postavio konačan rezultat već u 42. minutu.

"Odlična je bila cela utakmica. Žao nam je što smo igrali nerešeno, jer smo po mom mišljenju više prikazalai. Znali smo kakav je rival ispred nas i kolika ga jačina krasi, ali zadovoljni smo nakon svega", istakao je strelac gola Borko Duronjić.

Voždovac će sledeću kontrolnu utakmicu odigrati protiv još jednog kluba koji je u lošem sećanju ljubiteljima fudbala u Srbiji, posebno onom delu koji navija za Zvezdu.

Superligaš iz naselja Braće Jerković u nedelju igra protiv Kairata, a utakmica sa drugim timom Zenita je otkazana. Za ponedeljak, 5. februar, planirana je provera protiv ekipe iz slovačke Super lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke