Voždovac raspucan, spakovali Radničkom DEVET komada

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.01.2018.
11:25
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Voždovca raspucani u prvoj kontrolnoj utakmici koju su odigrali u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Superligaši se uveliko pripremaju za prolećni deo sezone, a tekući vikend mnogima je poslužio da odigraju i prve kontrolne utakmice.

Voždovac je "na krovu" ugostio ekipu Radničkog iz Obrenovca i slavio rezultatom 9:0 (3:0) u prvoj proveri u sklopu zimskih priprema.

Domaći su poveli golom Igora Maksimovića već u desetom minutu, a do dvadesetog minuta uspeli su da dupliraju prednost preko Marka Pavlovskog kojem je asistirao Bulatović.

Nastavili su izabranici Miloša Veselinovića da dominiraju i nakon drugog postignutog gola ali su na treći pogodak čekali do poslednjeg minuta prvog dela igre kada je Alen Mašović sproveo loptu iza leđa golmana gostujućeg tima.

Nastavak utakmice doneo je duplo više golova nego u prvom poluvremenu. Goleadu Voždovca nastavio je Filip Stuparević u 53. minutu, da bi u narednih pola sata igre pogađali redom Aleksandar Ješić, Mihailo Petrović, Filip Stuparević i Borko Duronjić dva puta.

Trener Miloš Veselinović ukazao je šansu svim igračima tako da je Voždovac sa dve različite postave ostvario više nego ubedljivu pobedu u prvoj proveri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke