Voždovac protiv Zvezde u specijalno dizajniranim dresovima

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.08.2018.
09:16
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Fudbaleri Voždovca nastupiće za vikend u specijalno dizajniranim dresovima koji pomeraju granice fudbala.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Derbi susret trećeg kola Super lige Srbije na programu je u subotu, kada na krovu TC "Stadion" Voždovac dočekuje aktuelnog šampiona Srbije.

Pored toga što bi duel na krovu tržnog centra trebalo da bude jedan od najzanimljivijih u trećem kolu domaćeg šampionata, on će se u odnosu na ostale izdvojiti po nečemu vrlo specifičnom.

Fudbaleri Voždovca nastupiće u subotu u specijalno dizajniranim dresovima na čijim će se rukavima naći logo humanitarne organizacije "Zajedno za život". Superligaš iz beogradskog naselja Braće Jerković tako će postati prvi srpski klub koji je rad jedne humanitarne organizacije pomogao darivanjem prostora na svom dresu.

Na taj način "Zmajevi" će pokušati da skrenu pažnju javnosti i da na inovativan način ukažu na bitne teme koje nas okružuju.

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" pomaže oboleloj deci u procesu lečenja, kao i njihovim porodicama koje tokom mukotrpnog procesa prolaze kroz teške trenutke.

Utakmica Voždovac - Crvena zvezda igra se 4. avgusta od 19 časova, a domaćin je apelovao na javnost da se što veći broj ljudi uključi u akciju i donira sredstva za lečenje dece uplatom na račun humanitarne organizacije "Zajedno za život":

u Komercijalnoj banci:
205-250438-39
Za uplate iz inostranstva – broj deviznog računa:
0070800047526
IBAN broj: RS35205007080004752637

Ili slanjem humanitarne SMS poruke po ceni od 100 dinara, sa bilo kojim tekstom na broj 8495.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke