Voždovac po oprobanom receptu, potpisao fudbaler Partizana!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 14.01.2020.
14:00
Izvor: Sportske.net

Voždovac se pohvalio novim fudbalerom.

FK Voždovac
FK Voždovac

Povezane vesti

Novo pojačanje u redovima Voždovca jeste Aleksa Janković.

Radi se o momku koji je došao iz Partizana, sve u dogovoru sa upravom tog kluba koji je na kraju odlučio da je najbolje za Aleksu da potraži novu sredinu.

Voždovac nije platio obeštećenje crno-belima, ali će imati obavezu da plati 10% od narednog transfera.

"Prezadovoljni smo što možemo da ozvaničimo Aleksin dolazak u naš klub. Moram da napomenem da je on bio na vrhu naše liste želja, jer se kao fudbaler savršeno uklapa u stil igre koji gajimo, a koji je postao prepoznatljiv. I ono što je još važnije, kao čovek se uklapa u naš igrački kadar i vrednosti koje gajimo u klubu, i jedva čekam da ga vidim na terenu
", rekao je Jovan Damjanović.

Oglasio se i 19-godišnji igrač.

"Želeo bih na prvom mestu da se zahvalim šefu struke i upravi kluba na iskazanoj velikoj želji da postanem deo kluba. Presrećan sam što dolazim u klub koji je zdrava fudbalska sredina, i u kojoj dokazano mladi igrači mogu da napreduju. Biće mi lako da se adaptiram jer poznajem većinu igrača, stariji fudbaleri su me sjajno prihvatili i već su mi pružili nekoliko saveta. Kao što rekoh, ovo je klub u kojem mladi igrači dobijaju šansu, a ja ću dati sve od sebe da svoju iskoristim na najbolji mogući način"
, kaže ovaj mladić.

Ekipa 19. januara putuje u Antaliju gde će nastaviti pripreme za drugi deo sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Tuesday, 14.01.2020
20:28

Или што би ПК из џунгле рекао, Звездина филијала. Додуше, не постоји клуб који он није назвао филијалом. Ал то само говори о њему и његовим 'часним' намерама.