Voždovac ostao bez Mašovića, "zmaj" krenuo put Dalekog istoka!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 30.12.2019.
15:35
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Zaradiće i klub sa Dušanovca.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Krilni napadač Voždovca Alen Mašović karijeru će nastaviti u Japanu gde će naredne godine nastupati za drugoligaša iz Tokija Mačida.

"Nisam ni sanjao da ću tamo da 'završim', ali se dogodilo. Ukazala mi se prilika kakva se ne propušta i izuzetno sam srećan zbog toga. Njihovi skauti su bili ovde i pogledali nekoliko utakmica, dopao sam im se i došlo je do kontakta. Nedavno, dok sam sa devojkom provodio odmor u Istanbulu, mejlom su mi poslali i ugovor. Tek tada sam shvatio da će sve definitivno i da se obistini", otkrio je fudbaler u intervjuu za Sportski žurnal.

Mašović je ugovor potpisao po povratku u Beograd sa odmora.

"Moram da priznam da su mnogo dobri uslovi. Ne znam koliko je obeštećenje, ali je u Voždovcu trebalo da ostanem do leta. Saradnja je oročena na tri godine i biće to, definitivno, veliko iskušenje. Sve će biti novo i sigurno je da u početku neće biti lako, dok se naviknem, ali trudiću se da se i tamo dokažem, pa eventualno kasnije napravim još bolji transfer", istakao je nekadašnji polaznik Partizanove škole.

Fudbaler Voždovca je odigrao 19 mečeva za "zmajeve" od starta sezone i pritom postigao pet golova, a upisao četiri asistencije.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke