Voždovac našao zamenu za Veselinovića

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.06.2018.
15:05
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Fudbalski klub Voždovac predstavio je novog šefa stručnog štaba koji će na klupi zameniti Miloša Veselinovića.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Superligaš iz beogradskog naselja Braće Jerković rešio je pitanje novog šefa struke koje je postalo goruće odmah po završetku minule sezone.

Miloš Veselinović je prihvatio ponudu Vladimira Ivića i otišao put Tel Aviva tako da su u Voždovcu morali da se daju u potragu za novim trenerom.

Najvažniji posao pre početka priprema za novu sezonu završen je na vreme, pošto je za novog šefa struke imenovan isusni trener Branko Vojinović.

"Drago mi je da sam došao u klub koji iz godine u godinu napreduje u svim segmentima i kome je cilj da uvek bude bolji nego prethodne sezone. Došao sam u sredinu koja mi je poznata, koja nema problema i u kojoj se zna red", kazao je Vojinović za zvaničan sajt FK Voždovdac.

Branko Vojinović dobro zna kako stvari funkcionišu u FK Voždovac jer je u neoliko navrata imao priliku da vodi "Zmajeve".

Poslednji put bio je deo stručnog štaba Bratislava Živkovića tokom 2015. i 2016. godine.

"Na meni i ekipi je da svake godine napredujemo i da idemo dalje. Klub je prethodne sezone imao odličan rezultat i svestan sam očekivanja ljudi iz kluba i navijača. Cilj nam je svakako da budemo bolji nego prošle godine", dodao je Vojinović.

Voždovac i Vojinović potpisali su ugovor na godinu dana, a promocija novog šefa struke zakazana je za ponedeljak, 11. jun od 9 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke