Voždovac još jači, stiglo i ''Zvezdino dete''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.06.2019.
14:20
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

''Zmajevi'' završili novo pojačanje.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Ekipa Voždovca priprema se u Sloveniji, a od danas je jača za još jednog igrača, iskusnog vezistu Miloša Stojčeva.

Radi se o 32-godišnjem fudbaleru koji je svojevremeno prošao mlađe kategorije Crvene zvezde, a u Srbiji je nastupao još i za ekipe Vojvodine i Borca iz Čačka.

U inostranstvu se oprobao i u američkoj MLS ligi, gde je igrao za Kanzas Siti, kao i u Kazahstanu i Grčkoj, ali i Sarajevu u BiH.

''Želim da se zahvalim Upravi kluba na želji da me dovedu i na brzom dogovoru. Upravo sam pristigao u Sloveniju i polako upoznajem ekipu i momke, mada neke već znam jer smo se susretali na terenima kao rivali, a sada ćemo imati prilike da budemo i saigrači. Prvi utisci o organizaciji kluba, kao i o momcima su odlični.

Ekipa je dosta mlada, i uz nekolicinu nas starijih igrača mislim da sve može biti pun pogodak. Prvenstveni cilj koji želimo da ostvarimo jeste plasman u plej-of, a kada se već nađemo tu, ni Evropa neće biti daleko. Mislim da bi trebali da stremimo ka najvišim ciljevima, jer Voždovac kao klub poseduje sve uslove za to'',
izjavio je Stojčev, a prenosi klupski sajt.

Dodajmo još da će Voždovac danas na stadionu Rudara iz Velenja,odigrati meč sa Bolzanom sa Malte, a početak je zakazan za 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke