Voždovac doveo još jedno pojačanje, pomogao i Nemanja Matić!

Autor: Ivan Cvetković
petak 21.06.2019.
19:55
Izvor: Sportske.net, FK Voždovac

Superligaš radi punom parom.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

U istom danu kada je promovisan i novi golman Voždovca Marko Trkulja, ugovor sa klubom iz Zaplanjske potpisao je još jedan igrač koji će pojačati redove "zmajeva".

U pitanju je Viktor Živojinović, 20-godišnjak koji je stasavao u omladinskoj školi Crvene Zvezde i prošao mlađe kategorije "crveno-belih", a proteklu sezonu proveo je u Jedinstvu sa Uba.

Mladi Živojinović je u protekloj sezoni bio najbolje ocenjen igrač Srpske lige Zapad i tako privukao pažnju Voždovca, čiji je i postao član.

"Srećan sam što sam došao u Voždovac. Na svakom koraku imao sam prilike da čujem sve najbolje o klubu, kao i o uslovima. Pokušaću da opravdam očekivanja stručnog štaba i da se nametnem i konkurišem za startnu postavu. Želim da istaknem veliku zahvalnost Jedinstva sa Uba i gospodinu Nemanji Matiću, što je   izašao u susret i uradio sve da ovaj transfer završimo što pre"
, istakao je on.

Napadač će u nedelju krenuti na pripreme put Slovenije sa ekipom gde je planirano da se "zmajevi" zadrže dve nedelje i odigraju pet kontrolnih utakmica u sklopu priprema za predstojeću sezonu.

FK Voždovac takođe izražava zahvalnost Upravi kluba sa Uba i Nemanji Matiću za fer i korektan odnos prilikom dogovaranja transfera mladog igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke