Voždovac doveo još dva velika pojačanja! Jednog od novajlija rado se sećaju i ''grobari''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.02.2019.
14:36
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Ekipa Voždovca odlično igra na aktuelnim zimskim pripremama, a u nastavak sezone ućiće i dodatno pojačana.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Bojan Matić i Nikola Trujić su novi igrači Voždovca, zvanično je danas potvrđeno iz ovog kluba.

Time je nastavljen niz pojačanja ekipe Dragana Aničića ove zime, posle transferaskusnog Predraga Sikimića, super talentovanog Strahinje Bošnjaka, Dušana Matovića, Lazara Arsića i Dragoljuba Srnića.

Bojan Matić je prošle sezone skrenuo pažnju na sebe u dresu Mačve, kada je bio i prvi strelac lige, posle čega se oprobao u Južnoj Koreji, u Seulu.

Trujić je nekadašnji napadač Napretka, Partizana i Vojvodine, a u Voždovac je stigao posle kratke epizode u rumunskom Botošaniju.

''Trujić i Matić potpisali su dugoročne ugovore sa klubom i dokaz su najviših ambicija koje Zmajevi imaju u nastavku sezone, ali i za sledeću sezonu, jer trener i uprava gledaju u budućnost i prave tim za velika dela i u narednoj sezoni'', poručuju iz Voždovca.

''Ne treba da mnogo trošimo reči o novim pojačanjima. Nikola Trujić je dobro poznato ime u srpskom fudbalu i igrač njegovih karakteristika doprineće mnogo našem timu u nastavku sezone, a Matić je takođe bio naša velika želja, kao i Voždovac njegova, tako da očekujem da zajedno nastavimo tamo gde smo zajedno stali u prethodnom klubu i da rezultati budu na nivou“, zadovoljan je Dragan Aničić.

''Polusezona iza nas nikoga ne zadovoljava, ali to je bio prirodan pad u igri nakon nekoliko sjajnih sezona. Neka ovaj prelazni rok govori o ambicijama kluba i onome što želimo da napravimo u narednom periodu.

Pravimo tim za nastavak sezone, ali gledamo i u sledeću sezonu u kojoj želimo da budemo u samom vrhu tabele. To Voždovac zaslužuje.

Doveli smo sjajne fudbalere, ali i sjajne ljude, jer Voždovac je porodica, a u porodicu ne puštate svakoga'', jasan je direktor kluba Goran Grkinić.

Trujić se ekipi pridružio na pripremama u Antaliji, dok će Matić sačekati da Zmajevi slete u Beograd i priključiti se treninzima na stadionu na krovu tržnog centra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke