Voždovac doveo iskusna pojačanja u napadu

Autor: Pavle Knežević
utorak 30.01.2018.
16:11
Izvor: Sportske.net

Zmajevi jači za dvojicu iskusnih povratnika

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca su na pripremama u Antaliji, ali će tamo uskoro dobiti pojačanje, pošto se klub danas pojačao dvojicom iskusnih ofanzivaca - Markom Pavićevićem i Nemanjom Zlatkovićem. Obojica su nekadašnji igrači "zmajeva".

Pavićević ima 31 godinu i igra na poziciji napadača. U karijeri je pored Voždovca nosio dresove i Sevojna, Slobode, čačanskog Borca, ali i grčkih klubova Ermionide i Ahranaikos.

"Znam gde sam došao i o kakvom se klubu kao i kakva je veličina Voždovca. Izuzetna mi je čast što ću ponovo obući dres 'zmajeva' i znam šta mi je činiti. Jedva čekam da se priključim ekipi i da počnem sa treninzima", rekao je Pavićević za klupski sajt.

Zlatković ima 29 godina i igra na poziciji levog spoljnog. On je u prvom mandatu u Voždovcu odigrao 22 utakmice za klub, a posle toga je nastupao i za Zemun, Novi Pazar, Radnik Bijeljinu, ali i za švedski Angelholms.

"Veličina Voždovca mi je dobro poznata. Presrećan sam što ću ponovo nositi dres kluba iz Jerkovića. Vrlo dobro mi je poznato kako funcioniše klub i o kakvoj se profesionalnosti radi", rekao je Zlatković.

Voždovac je do sada doveo ukupno petoricu fudbalera, pošto su došli još i Mirkailo, Stojanović i Bulatović. Otišla su četvorica igrača: Ivković, Putinčanin, Georgijević i Zec.

Na klupi je takođe došlo do promena, pošto je otišao Ilija Stolica, a prvi tim je preuzeo Miloš Veselinović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MOE28
Tuesday, 30.01.2018
20:50

Koliko je tesko napisati 'doveo 2 igraca'? Vama je svaki igrac pojacanje a nebitno je da li ce on to stvarno biti.. To samo kod nasih novinara ima..