Vošino dvostruko slavlje u Beleku

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 27.01.2019.
21:10
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Dobro odrađen posao u prvoj kontrolnoj utakmici i rođendan standardnog prvotimca.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri novosadske Vojvodine odigrali su u nedelju prvi kontrolni meč u sklopu priprema za prolećni deo sezone koje odrađuju u Beleku.

Rival "Stare Dame" bila je ukrajinska Zorja koju je tim Radovana Krivokapića savladao rezultatom 2:1 (0:0).

Sva tri gola postignuta su u završnici utakmice, a golove za Vojvodinu postigli su Damjan Gojkov (79. minut) i Aranđel Stojković (82).

Vojvodina: Rockov (od 60. Simić) – Lazarević (od 60. Stojković), Veselinović (od 57. Graovac), Saničanin (od 60. Jeličić), Devetak (od 60. Jakovljević) – Zlomislić (od 60. Mitošević), Topić (od 60. Milojević) – Đuričin (od 60. Gojkov), Mesarović (od 60. Đurić), Nešković (od 60. Srećković) – Gajić (od 60. Kone).

"Pokazali smo čvrstinu u igri i odgovorili na njihovu agresivnost, a pored toga, imali smo i dobru ofanzivnu transformaciju, koja je bila krunisana sa ta dva pogotka i ostvarenom pobedom. Rezultat je bitan samo zbog atmosfere i našeg daljeg rada na pripremama", rekao je trener Krivokapić posle utakmice.

Sledeći kontrolni meč crveno-bele iz Novog Sada očekuje već sutra. Rival će im biti mladi tim Verdera iz Bremena.

"Drugo poluvreme je pokazalo kako ćemo igrati u budućnosti. Raduje me činjenica da smo igrali protiv vrlo jake ekipe Zorje, koja je u vrhu ukrajinskog prvenstva. Mi smo promešali karte, pa su i u prvom i u drugom poluvremenu nastupili mlađi igrači, koji su, baš kao i stariji, pokazali da možemo da računamo na njih", dodao je Krivokapić.

Nakon pobede u duelu sa Zorjom igrači su tokom večeri imali još jedan razlog za slavlje. Golman Vojvodine Emil Rockov proslavio je 24. rođendan, pa je tim povodom rođendanac dobio tortu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke