Vošin recept - "Krvavih kolena" sa Marakane!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.02.2019.
13:27
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Obećanje navijačima, Vojvodina će već od prve utakmice prolećnog dela sezone igrati ratnički fudbal.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Zimska pauza u domaćem fudbalskom prvenstvu privodi se kraju, a "bubamara" će se ponovo zakotrljati već u petak popodne na krovu TC "Stadion".

Jedan od derbija kola zakazan je za subotu od 16 časova, kada aktuelni šampion dočekuje Vojvodinu.

"Očekuje nas najteži mogući rival u ovom trenutku, o kome ne treba trošiti reči. Svima je jasno da je Crvena zvezda trenutno ubedljivo iznad svih i da je po igračkim, trenerskim i upravnim strukturama otišla daleko napred, te je sada na evropskom nivou", rekao je za klupski sajt trener Vojvodine Radovan Krivokapić.

On je dodao da su dueli Crvene zvezde i Vojvodine nekada slovili za derbije, ali da u datom momentu to možda i nije slučaj.

"Gledamo nas i to kako ćemo mi izgledati kad istrčimo na teren. Želimo da pružimo maksimum i igramo fudbal, jer to je obaveza koju imamo prema grbu i dresu koji nosimo. Ovo je nekada bio derbi, ali trenutno baš i nije takav slučaj. Nismo u situaciji da pretimo ili tvrdimo kako ćemo nadigrati rivala, ali ćemo se truditi, jer nadu i želju niko ne može da nam oduzme", dodao je Krivokapić.

On je poručio navijačima da će fudbaleri Vojvodine na svakoj od predstojećih utakmica morati da pruže svoj maksimum i to slikovito opisao sledećim rečima:

"Poručujem navijačima Vojvodine da nijednog trenutka ne sumnjaju u to da će svaki naš igrač na terenu pružiti maksimum. Da li će to biti dovoljno za povoljan rezultat ili ne, videćemo, ali u svakom slučaju, treba da znaju da, dok sam ja šef stručnog štaba, igrači na svakom meču teren moraju napustiti krvavih kolena, ali sa obe noge čvrsto na zemlji, jer to će značiti da smo uradili nešto dobro", zaključio je Krivokapić.

Vojvodina subotnji meč dočekuje kao osmoplasirani tim na superligaškoj tabeli sa istim brojem bodova (28) kao sedmoplasirani Proleter i devetoplasirani Radnik iz Surdulice.

Utakmica 22. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine igra se 16. februara sa početkom od 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke