Vošin pohod na Surdulicu, nada i dalje živi

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.03.2019.
12:56
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Superligaš iz Novog Sada pokušaće da donese što više bodova sa dva vezana gostovanja u Surdulici kako bi u foto-finišu izborio plasman u plej-of.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nakon dvonedeljne pauze u šampionatu superligaši se vraćaju obavezama. U narednih deset dana biće kompletiran prvi deo šampionata, a novosadsku Vojvodinu u sledeća dva kola čekaju dva gostovanja na istom mestu.

"Tokom ove mini-pauze, radili smo dobro i kvalitetno i spremali smo se za sledeću nedelju, koja je jako bitna za nas. Želimo da već od ove prve utakmice krenemo sa pozitivnim rezultatom, a pod tim podrazumevam pobedu, kako bismo prekinuli negativan niz i napokon zabeležili prvi trijumf ovog proleća", rekao je trener Vojvodine Radovan Krivokapić.

Vojvodinu u subotu očekuje duel sa Dinamom, a sredinom sledeće nedelje i meč sa Radnikom. Obe utakmice igraju se u Surdulici.

Novosađani pred poslednja tri meča prve faze šampionata imaju četiri boda manje od osmoplasiranog Proletera koji je prvi iznad crte za plej-of.

"Nadam se da će ovo biti novi početak i da ćemo koliko-toliko uspešno privesti kraju ovaj regularni deo prvenstva. Naravno, dokle god postoji šansa da ostvarimo cilj i plasiramo se u plej of, borićemo se za to", dodao je trener Vojvodine.

Voša će u Surdulici nastupiti bez Ognjena Đuričina i Sekua Konea, dok je Vinsent Eze pod znakom pitanja.

Utakmica 28. kola Super lige Srbije između Dinama i Vojvodine igra se u subotu od 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke