Vošin plan - Tri pobede pa borba za prvo mesto

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.09.2016.
13:03
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine u sredu gostuju Novom Pazaru u okviru odloženog meča prvog kola Superlige Srbije, a trener Nenad Lalatović izjavio je da njegov tim želi da zadrži drugo mesto na tabeli do derbija sa Crvenom zvezdom.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Novosadski superligaš u sredu se sastaje sa Novim Pazarom u okviru odloženog meča 1. kola domaćeg šampionata, a trener Nenad Lalatović poručio je da njegova ekipa želi da stigne do nova tri boda kako bi ostala u trci za prvo mesto na tabeli.

"Atmosfera u klubu, kao i među igračima na treninzima je sjajna i upravo iz takve atmosfere smo i pravili dosadašnje rezultate. Trenutno smo na drugoj poziciji i tu želimo i da ostanemo. Plan nam je da pobedimo u naredne tri utakmice i da potom na 'Marakani' probamo da se izborimo za prvo mesto" rekao je Lalatović.

Vojvodina odlazi na megdan Novom Pazaru kao drugoplasirana ekipa na tabeli sa 17 osvojenih bodova, a ukoliko upiše šestu pobedu u sezoni prići će vodećoj Zvezdi na samo dva boda zaostatka.

"Verujem u svoje igrače i njihov kvalitet, jer dobro rade i imamo pobedničku atmosferu, što želimo da zadržimo i nakon Novog Pazara. Nemamo povređenih igrača i neće igrati samo Kovačević zbog kartona, dok na sve ostale mogu da računam" dodao je Lalatović.

Strateg Vojvodine ponovo će moći da računa na Nikolu Trujića koji je zbog povrede propustio duel sa Radom na Banjici, dok će novajlije Gavrić i Aksentijević morati da prođu period adaptacije pre nego što uđu u takmičarski ritam.

Vojvodinu u narednih deset dana očekuje žestok ritam jer će nakon gostovanja Novom Pazaru ugostiti čačanski Borac u okviru 9. kola Superlige, a pred derbija sa Crvenom zvezdom na stadionu "Rajko Mitić" odigraće i meč 1/16 finala Kupa protiv Bežanije na "Karađorđu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke