Vošin junak ne veruje u nameštanja, želi među ''Orlove''!

Autor: Darko Mitrović
subota 15.08.2015.
10:59
Izvor: Sportske.net, Blic

On je obeležio ovo leto kada je srpski fudbal u pitanju, sjajnim igrama i prelepim golovima je značajno doprineo odličnim rezultatima Vojvodine u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali ne želi tu da se zaustavi.

fkvojvodina.rs/Dusan Jocic
fkvojvodina.rs/Dusan Jocic

Povezane vesti

Ognjen Ožegović blista od dolaska u Vojvodinu i njegov talenat ponovo dolazi do punog izražaja, posle par godina ''lutanja'' po superligaškim klubovima.

I derbi protiv Partizana odlučio je njegov pogodak, a prethodni golovi protiv Sampdorije i Javora prava su remek-dela.

Naravno, sve to mu dodatno podiže samopouzdanje i u izjavi za današnji ''Blic'' ne krije želju da sve to kruniše i na još jedan način.

''Želja mi je da se oprobam i u 'A' reprezentaciji Srbije, biću ponosan da obučem dres 'Orlova. To je san svakog fudbalskog deteta u Srbiji!'', jasan je Ožegović, a verujemo da i selektor Ćurčić počinje da razmišlja u tom pravcu.

Za svoj fudbalski ''procvat'' ovoga leta zasluge pridaje i treneru Zlatomiru Zagorčiću.

''Dosta radi sa mnom, stalno razgovaramo, mnogo mi je pomogao. Izgleda da ima pravi metod za mene'', navodi Ožegović.

Sampdorija je već pokazala interesovanje za njega, ali on razmišlja samo o Vojvodini i njenim što boljim rezultatima, mada priznaje da bi jednog dana rado zaigrao u Engleskoj.

Nažalost, uporedo sa odličnim igrama Vojvodine, jedna od tema o kojoj se dosta govorilo prethodnih dana u srpskoj javnosti su i sumnje u nameštanje rezultata.

Ognjen veruje da se digla veća ''prašina'' nego što je to bilo potrebno.

''Ne kladim se, ali i ne verujem u nameštanje utakmica. Gledao sam Zvezdine utakmice koje zovu 'prelazima'. Protiv Čukaričkog su crveno-beli bili mnogo bolji u drugom poluvremenu'', jasan je Ožegović, nekadašnja Zvezdina velika nada, danas veliki adut ''Lala''.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JohnnyGrobar
Saturday, 15.08.2015
14:51

nekada je trebalo malo vise uraditi od ovoga pa zasluziti poziv u reprezentaciju. Kad bude igrao na top nivou godinu-dve onda je mozda spreman za poziv. Sad cim neko veze dve utakmice da lici na nesto novinari ga odmah guraju na spisak.

avatar
Forza Genoa CFC
Saturday, 15.08.2015
13:13

Odlicno je igrao u Borcu, sada u Vojvodini, ali najbitnije da ostane sada na zemlji i nastavi da pruza sjajne partije kao i do sada. Gledao sam ga par puta i najvise mi se svidja to sto uvek gleda da ostane na nogama i ne pada na prvi kontakt, da se ostali igraci ponasaju tako fudbal bi bio kvalitetniji kod nas.

avatar
DelijeKisac
Saturday, 15.08.2015
13:10

Pratio sam utakmice Zrenjaninskog Banata, gde je Ožegović bio na pozajmici. Za celu polusezonu je uspeo da postigne 2 gola. Banat je inače te sezone ispao iz prve lige srbije, u Srpsku ligu "Vojvodina". Iz navedenog izvlačim zaključak da je ovo samo par dobrih utakmica, što ne znači da je dobar igrač.
Poziv u reprezentaciju definitivno ne zaslužuje.
Posle meča Vojvodina - Partizan, okrenuo se ka istočnoj tribini gde su bili Grobari, podigao srednji prst i pljunuo, tako da igrač sa takvim mentalnim sklopom nam definitivno nije potreban u reprezentaciji.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 15.08.2015
14:15

Hvala na komentaru!

avatar
Gorann
Saturday, 15.08.2015
14:52

Mnogi ne zasluzuju poziv pa opet igraju za reprezentaciju.

avatar
Footbal Fanatic
Saturday, 15.08.2015
11:37

Nemoj mo preterivati,jos se ne zna sta ce biti.Najgore je ovo kada ga novinari dizu u nebesa.Sacekajml kraj sezone pa ako Bog da,onda da dobije poziv za A tim.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 15.08.2015
11:19

A protiv OFK Beograda pa donekle i Vozdovca?! Ne zelis da verujes u to zato sto si zvezdino dete, ali to sto ti ne verujes nema nikakav znacaj:-D

avatar
Димитрије Чворовић
Saturday, 15.08.2015
12:15

На основу којих чињеница је утакмица са ОФК-ом намештена. Постоје неки докази, или само то кажеш на основу тога што је Терзић био генерални директор у ОФК-и. Па онда је и ваша с Металцем намештена јер њихов председник био у управном одбору Партизана и био потпредседник. Говорите да је нереално да неки тим да 3 гола за 15 минута а ви сте дали исто голова за непуна три минута.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 15.08.2015
17:28

Crveno-beli, gde si ti u odnosu na mene i koliko si tek samo daleko, da li si uopste svestan? Naravno da to nije bio penal, nije bio faul ni za ovaj slobodan udarac protiv Cukarickog iz kojeg ste dali izjednacujuci gol, i prvi gol protiv Vozdovca je bio neregularan, a taj Derbi smo prodali, 100 % si u pravu- barem sam ja o tome pisao dosta puta, nema tu misterije:-D Mozda su mi neke od tih nasih utakmica i bile sumnjive, ali svaka takva nasa utakmica je uvek bila propracena slicnim i jos gorim vasim utakmicama i to u mnogo vecem broju; ako se secas sezone 12/13, sigurno znas koliko je preokreta tada bilo kod vas, a isto je bilo reci da se tako vracaju dugovi Pozz

avatar
Gorann
Saturday, 15.08.2015
14:54

A kad bude prelazu derbiju onda ce da se pise kako je vasa uprava prodala titulu -.-

avatar
crveno beli
Saturday, 15.08.2015
14:24

Druze,nemoj se raspravljati sa njim.Ili se ne razume u fudbal ili je jednostavno nerealan.Njima je sve sumnjivo u vezi sa zvezdom.Nije im bilo sumnjivo kada su okrenuli cukaricki iz 2 u 1 pa onda Donji Srem i da ne nabrajam vise.Verovatno smo i s njima namestili 143 derbi da dodje iz 2 u 1 itd.
Jos kaze nepostojeci penal protiv Radnickog hahaha ipak ce biti da je ovo prvo u pitanju a ne nerealnost.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 15.08.2015
12:56

Kako 3 gola za 15 minuta?! Ne, vi ste OFK Beogradu dali 4 gola za 11 minuta, odnosno tri za 4 ili 5. Bas smo mi Metalcu dali tri 15-16 minuta, ne vi! Da branis vase preokrete protiv Cuke ili protiv Vozdovca pa i da razumem, ali onu bruku i sramotu su svi osudili, samo se neki od vas prave pametni i brane ono sto je neodbranjivo. Da je Katai realizovao nepostojeci penal, bilo bi cetiri prelaza (1-2, 2-1) u pet kola na vasim utakmicama i vi ste se sad nameracili da me ubedite da je to slucajno! Ista prica kao i u sezoni 2012/13, ali mi smo kvalitetniji od vas isto kao sto smo i tada bili i isto kao i u prethodnih 7-8 godina Poz

avatar
kostajnicacz
Saturday, 15.08.2015
12:18

pa sta je tu cudno neveruju ni deca partizana da je mec protiv metalca namesten a svi znaju da jeste

avatar
Amar Zo
Saturday, 15.08.2015
11:07

Samo nastavi tako da se razvijas i nema zime za tebe