Voša završila pripreme, Krivokapić otkrio najveću boljku

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.02.2019.
20:04
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Ne krije trener novosadske Vojvodine šta je u datom trenutku najveći problem njegovog tima.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Deset dana ostalo je do početka prolećnog dela sezone u Super ligi Srbije, a fudbaleri Vojvodine danas su završili sa pripremama koje su odradili u Beleku.

Novosadska "Stara dama" odigrale je sedam kontrolnih utakmica, i tek u poslednjoj doživela poraz od redovnog učesnika evropskih takmičenja.

"Za protivnika smo imali jednu pravu evropsku ekipu i imali smo priliku da vidimo kako sve to izgleda na visokom nivou. U poslednjih nekoliko godina, BATE Borisov je redovan učesnik evropskih takmičenja, što se vidi i po njihovoj igri", rekao je trener Radovan Krivokapić.

BATE Borisov je slavio golovima Nemanje Milića i Vladislava Muhamedova.

"Ovo je najjači protivnik sa kojim smo igrali na pripremama, a ono što nas je krasilo svih ovih dana jeste disciplina u igri i blok koji je dosta dobro funkcionisao. Imali smo dobru ofanzivnu transformaciju i situacije 'jedan na jedan' koje smo mogli bolje da rešimo. Malo nam nedostaje taj završni pas, na čemu ćemo morati da poradimo u narednim danima", dodao je Krivokapić.

Nakon dvonedeljnih priprema u Beleku trener novosadske Vojvodine otkriva i jedan ogroman nedostatak koji bi Uprava trebalo da reši do kraja prelaznog roka.

"To je više nego očigledno i ja željno iščekujem da se pojavi jedan gol-igrač, jer se vidi koliko nam to nedostaje u našoj igri, iako su nam pobede koje smo ostvarili na pripremama dale samopouzdanje, što su momci i demonstrirali na terenu", rekao je Krivokapić.

Vojvodina će na startu prolećnog dela sezone biti na ogromnom testu, pošto već u prvom kolu nastavka šampionata gostuje Crvenoj zvezdi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke