Voša vraća bivše igrače?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 11.01.2017.
19:27
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Konkurs za mesto u napadu FK Vojvodine je aktuelan, videćemo za koga će se odlučiti Ivanović, šef struke.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Šef struke Vojvodine, Dragan Ivanović, imaće težak zadatak u drugom delu sezone, pošto će ekipa pretrpeti određene promene u igračkom kadru.

Nakon odlaska Ašćerića ekipa Vojvodine traži igrača koji može da odigra klasičnu "devetku", a u opticaju je nekoliko fudbalera, među kojima su i nekadašnji igrači ovog tima.

Ognjen Ožegović, trenutno fudbaler Čukaričkog, je na meti Vojvodine, baš kao i Ognjen Mudrinski, trenutno član Spartaka iz Subotice, saznaju Novosti.

25-godišnji Mudrinski je u Vojvodini počeo svoju profesionalnu karijeru, a kasnije je igrao za Jagodinu i Crvenu zvezdu u domaćem šampionatu. Kada je odlazio u Jagodinu 2011. godine istakao je kako nikada nije dobio pravu šansu u Vojvodini.

Za razliku od njega, Ognjen Ožegović je 2015. godine bio član Vojvodine, kada je po mišljenju mnogih i bio u najboljoj formi u svojoj karijeri.

22-godišnji napadač je trenutno član Čukaričkog, postigao je 3 gola u Superligi otkako se vratio u Srbiju iz Kine gde je nastupao za Čangčun.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Đorđević
Thursday, 12.01.2017
00:08

Mudrinski moze i mozda dodje ... Ozegovic tesko da ce da napusti cuku gde ima redovna primanja i odlicne uslove i lalata za trenera...

avatar
King Didier Drogba
Wednesday, 11.01.2017
21:00

Ozegovic je one season wonder.

avatar
El Diablo
Wednesday, 11.01.2017
20:49

Bili bi dobra pojacanja za Vosu.

avatar
Lazar Grobar
Wednesday, 11.01.2017
20:42

Kina je Ožegovića uništila. Još kad je objavio na Instagramu kako je uspeo da prošvercuje slaninu tamo,znao sam da će da ispadne iz forme.