Voša u Beleku, otkazan meč sa Slovacima

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.01.2018.
18:55
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Ekspedicija fudbalskog kluba Vojvodina doputovala je Belek posle 11 sati putovanja.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri novosadske Vojvodine i članovi stručnog štaba superligaša iz Novog Sada stigli su večeras u Belek, gde će u narednih 13 dana sprovesti centralni deo priprema za prolećni deo sezone.

Vošina ekspedicija provela je 11 sati u putu pošto je u Istanbulu morala da preseda i čeka let za Antaliju, a potom je autobusom došla do konačnog odredišta.

Nedugo nakon ulaska u hotel fudbaleri su morali na teren kako bi odradili lakši relaksacioni trening, a sa pravim radom počinju sutra, za kada su zakazana dva treninga.

Na put u Tursku krenulo je ukupno 26 igrača, a to su: Emil Rockov, Nikola Perić, Marko Ilić, Ivan Lakićević, Milan Lazarević, Nikola Antić, Mladen Devetak, Ranko Veselinović, Aleksandar Radovanović, Siniša Saničanin, Dušan Jovančić, Marko Putinčanin, Marko Vukasović, Luka Vujanović, Stefan Cebara, Kristijan Živković, Eze Vinsent, Nemanja Subotić, Vasko Kalezić, Daniel Avramovski, Lazar Zličić, Aleksandar Mesarović, Mihajlo Nešković, Stefan Mihajlović, Miloš Zličić i Nikola Gajić.

Vojvodina će tokom boravka u Beleku odrigrati tre kontrolne utakmice pošto je planirani duel sa slovačkim klubom Dunajska Streda otkazan. Moguće je, međutim, da će biti zakazana nova provera sa nekim od klubova koji borave u turskom letovalištu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke