Voša slavila u prvoj prijateljskoj na Zlatiboru

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.06.2017.
19:57
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri novosadske Vojvodine savladali su Jedinstvo Puteve iz Užica u prvom kontrolnom meču odigranom u sklopu priprema na Zlatiboru.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Ekspedicija fudbalskog kluba Vojvodina doputovala je u četvrtak na Zlatibor gde će u narednih deset dana ekipa raditi na sticanju forme za novu sezonu.

Šef stručnog štaba Radoslav Batak na pripreme je poveo 25 igrača, a danas su svi imali šansu da zaigraju u prvom kontrolnom susretu.

Novosadađni su na terenu hotela "Palisad" odmerili snage sa srpskoligašem iz Užica koji je pružio dobar otpor u utakmici bez većeg rezultatskog značaja.

Vojvodina je slavila protiv Jedinstva rezultatom 2:1 (0:0) u meču koji je trajao 120 minuta, poluvremena su po dogovoru trajala sat vremena.

Golove za Vojvodinu postigli su Živković i Bubalo (oba u drugom poluvremenu), dok je za Jedinstvo pogodio Gajić.

Najvažniji podatak je da se niko nije povredio i da su igrači dobili priliku da se istrče uoči zahtevnog dela priprema tokom kojeg će se raditi na sticanju što bolje fizičke spreme.

Vojvodina prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni igra već 29. juna, a ime rivala na startu kvalifikacija za Ligu Evrope saznaće deset dana ranije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke