Voša slavila posle preokreta

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.01.2016.
18:20
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Izabranici Nenada Lalatovića u četvrtak su odigrali prvu kontrolnu utakmicu na pripremama u Antaliji i upisali prvu pobedu posle preokreta.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak su odigrali prvu kontrolnu utakmicu u sklopu drugog dela priprema za prolećni deo sezone koje novosadski superligaš sprovodi u Beleku.

Novosađani su odmerili snage sa ukrajinskom Oleksandrijom i slavili rezultatom 3:2 (0:1) iako su u dva navrata gubili od "tvrde" ekipe sa istoka kontinenta.

Oleksandrija je prikazala više tokom prvih 45 minuta, a vodeći pogodak za ukrajinski sastav postigao je Vasilij Gričuk koji se najbolje snašao u petercu Vojvodine.

Gotovo petnaest minuta igre u drugom poluvremenu bilo je potrebno ekipi Nenada Lalatovića da stigne do prvog gola koji je postigao novajlija Nemanja Miletić.

Samo jedan minut na snazi je bio rezultat 1:1 a onda je Kuliš iskoristio neopreznost u odbrani Vojvodine pa mu nije bilo teško da Oleksandriji donese novu prednost.

Završnica utakmice pripala je fudbalerima Vojvodine koji su u periodu od 78. do 92. minuta uspeli da stignu do dva gola i da preokrenu rezultat.

Drugi pogodak za Vojvodinu ponovo je postigao Nemanja Miletić, s tim što je ovoga puta šutirao nogom, da bi u drugom minutu nadoknade Radovan Pankov postavio konačan rezultat utakmice.

Na taj način Vojvodina je stigla do prve pobede na pripremama u Beleku, a nema sumnje da će Nenada Lalatovića posebno obradovati podatak da je dva gola postigao sjajni štoper Miletić koji je ove zime stigao na "Karađorđe" iz čačanskog Borca.

Fudbaleri Vojvodine u petak nastavljaju sa treninzima, a naredni prijateljski meč odigraće u nedelju, kada će im rival biti ekipa rumunskog Vitorula.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke