Voša probila led, savladana Olimpija

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.02.2018.
19:11
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri novosadske Vojvodine savladali su ljubljansku Olimpiju u trećem kontrolnom susretu u Beleku.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nakon poraza od Slovana i remija sa Mariborom fudbaleri novosadske Vojvodine upisali su danas prvi trijumf u sklopu centralnog dela priprema za prolećni deo sezone.

Vojvodina je na terenu sportskog centra "Regnum" savladala ljubljansku Olimpiju rezultatom 3:2 (2:1) u meču koji je trajao 120 minuta.

Poluvremena su trajala po 60 minuta što je trenerima omogućilo da većem broju igrača daju dovoljno prostora za dokazivanje.

Novosađani su poveli već u drugom minutu golom Stefana Mihajlovića, a posle 15 minuta igre Voša je imala dva gola prednosti. Na 2:0 povisio je Subotić.

Do kraja prvog poluvremena Olimpija je smanjila zaostatak preko Miškića, a u drugom poluvremenu su obe ekipe postigle još po jedan pogodak.

Najpre je ljubljanski sastav poravnao na 2:2 sedam minuta pre kraja, da bi u poslednjem minutu Cebara Stefan Cebara postavio konačnih 3:2.

Mesarović je uputio idealan pas za Cebaru, koji je pobegao odbrani Olimpije i preciznim udarcem u rašlje sa oko šest-sedam metara iskosa postavio konačan rezultat utakmice.

Vojvodina: Rockov (od 45. Perić, od 91. Ilić) – Lakićević (od 87. Cebara), Vukasović (od 91. Nešković), Radovanović (od 60. Saničanin), Antić (od 91. Devetak) – Putinčanin (od 91. Vujanović), Jovančić (od 78. Veselinović), L. Zličić (od 60. Mesarović) – Vinsent (od 91. Lazarević), Subotić (od 78. M. Zličić, od 109. Gajić), Mihajlović (od 60. Kalezić).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke