Voša priložila dokaze - "Za koliko smo bodova oštećeni?"

  • Autor: Mihajlo Vidojević

  • 07. maj 2015.

  • 20:49

  • Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

  • facebook
  • twitter
  • email

Vojvodina je predočila javnosti petominutni video u kojem su objedinjenje sve značajne sudijske greške na štetu supreligaša iz Novog Sada u tekućoj sezoni. Uz zaključak da se ne radi o slučajnim greškama iz Vojvodine pitaju za koliko su bodova oštećeni.

Voša priložila dokaze -
Foto: Beta/DraganGojić/Ev
Superligaš iz Novog Sada odlučio je da sastavi kompilaciju svih značajnijih spornih detalja iz tekuće sezone koji nedvosmisleno ukazuju na to da su sudije prečesto grešile na štetu Vojvodine.

Novosađani su naveli detalje sa 11 superligaških utakmica počevši od nedosuđenog penala u duelu sa Zvezdom iz trećeg kola, pa sve do nedeljnog derbija sa Partizanom kada su takođe oštećeni za penal.

"Razumemo da su greške sastavni deo fudbalske igre, ali kada su previše učestale onda spadaju u kategoriju nečijih namera. Ovakav odnos prema našem klubu je u velikoj  meri uticao na celu sezonu FK Vojvodina, raspored na tabeli, kao i vrednost naših igrača" navodi se na sajtu novosadskog superligaša.

Među navedenim spornim momentima nalaze se nedosuđeni penali, poništeni golovi, priznati neregularni golovi koje su postizale protivničke ekipe u duelima sa Vojvodinom ali i jedan prestrogo dosuđen crveni karton.

"Čime je FK Vojvodina ovo zaslužila, postavljamo pitanje? Ostavljamo drugima da sami procenite za koliko bodova je oštećena FK Vojvodina na ovih 11 utakmica" stoji u zaključku novosadske "Stare Dame".

U prilogu se nalazi materijal koji je sačinio fudbalski klub Vojvodina a tu su i taksativno pobrojane sporne situacije kako bi kod svakog detalja ljubitelji fudbala znali o kakvoj se vrsti zamerke radi.3. kolo: Vojvodina – Crvena zvezda (0:1), penal na Babiću
9. kolo: Borac – Vojvodina (1:1), poništen gol Veselinovića
11. kolo: Partizan – Vojvodina (1:0), gol Partizana iz ofsajda
12. kolo: Vojvodina – Donji Srem (2:3), penal na Gaćinoviću
13. kolo: Rad – Vojvodina (0:0), poništen gol
14. kolo: Vojvodina – Čukarički (1:2), gol Čukaričkog iz ofsajda
16. kolo: OFK Beograd – Vojvodina (0:0), dva nedosuđena penala
18. kolo: Crvena zvezda – Vojvodina (3:0), prva dva gola Crvene zvezde iz ofsajda
22. kolo: Vojvodina – Napredak (0:1), poništen gol zbog navodnog ofsajda, nedosuđena dva penala
25. kolo: Voždovac – Vojvodina (1:0), prestrogo data druga javna opomena tj. crveni karton Pankovu, nedosuđen faul nad Sekulićem kod gola Voždovca
26. kolo: Vojvodina – Partizan (0:4), penal na Gaćinoviću, nije pokazan crveni karton Balažicu
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari