Voša preti Partizanu, ide na pobedu!

Autor: Beta Beta
petak 05.04.2019.
12:26
Izvor: Beta

Strateg "Lala" smatra da njegova ekipa nema drugi izbor.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Vojvodine Radovan Krivokapić rekao je danas da njegova ekipa nema drugog izbora i da se za pobedu protiv Partizana i mesto u plejofu Superlige Srbije mora boriti svim raspoloživim snagama.

"Posle svega što se dešavalo u prethodnom periodu, verovatno ni najveći optimisti nisu očekivali da ćemo uoči poslednjeg kola regularnog dela biti u situaciji da se borimo za plejof. Ipak, mi koji smo bili direktni učesnici svega toga, sve vreme smo verovali i zato, po mom mišljenju, nema lepše utakmice od ove koju ćemo odigrati u nedelju", rekao je Krivokapić.

U 30. kolu Superlige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju dočekuju ekipu Partizana na "Karađorđu".

"Sastaćemo se sa jednom velikom ekipom i klubom sa tradicijom koju poštujemo, ali ne treba da ih precenjujemo. Nalazimo se u mini-seriji, imamo dosta samopouzdanja i verujemo da na našem stadionu, pred našim navijačima, možemo da se izborimo za plej-of", rekao je Krivokapić.

Posle dve pobede u poslednja dva prvenstvena kola, Vojvodina je dospela na osmo mesto na tabeli i, u slučaju trijumfa nad Partizanom, definitivno će obezbediti plasman u plej-of.

U slučaju remija ili poraza, Vojvodina će i dalje imati šanse da se plasira medju prvih osam, ali bi u tom slučaju zavisila i od ostalih rezultata.

"Ne bavimo se kalkulacijama i pripremamo se tako da od prvog minuta pokažemo protivniku da želimo sva tri boda, jer samo pobeda nas sigurno vodi u plejof. Drugog izbora nemamo i zato se za tri boda moramo boriti svim raspoloživim snagama", rekao je Krivokapić.

Krivokapić je naveo da su njegovi igrači konačno počeli da veruju u sopstvene mogućnosti i dodao da će im meč protiv Partizana biti idealna prilika da pokažu "ko su i šta su".

On je, takođe, rekao i da veruje da će se ekipa izboriti sa pritiskom.

Šef stručnog štaba Vojvodine nije želeo mnogo da govori o ekipi Partizana.

"Partizan još analiziramo, pa u ovom trenutku ne mogu da kažem gde i kako ćemo pokušati da ga ugrozimo. To ćemo uraditi na preostala dva treninga koja nam predstoje do utakmice. Ipak, prema onome sa čime sam upoznat i onome koliko mi je vreme dozvolilo da pratim Partizan, znam da je nešto slabiji u defanzivnoj liniji, tako da ćemo verovatno to pokušati da iskoristimo", rekao je Krivokapić.

On je pozvao navijače da ispune severnu i zapadnu tribinu "Karađorđa" i svojom podrškom pomognu timu.

"Znam da će sever biti naš, ali bih zamolio naše navijače koji dolaze na zapad da i zapad bude naš i znam vrlo dobro zašto to govorim. Nadam se da će svi zajedno dati podršku ovim mladim momcima da dođu do velike pobede", zaključio je Krivokapić.

Utakmica se igra u nedelju od 17 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke