Voša predstavila šestoricu i završila prelazni rok!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 29.06.2019.
20:36
Izvor: Sportske.net

Vojvodina praktično završila prelazni rok.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Ekipa Vojvodine je kompletirala ekipu za narednu sezonu, najverovatnije više neće dovoditi igrače, a danas je predstavila šestoricu novajlija.

Njih je predstavio sportski direktor Nikola Lazetić.

Nikola Lazetić je javnosti predstavio Nikolu Drinčića, Marka Đurišića, Petra Bojića, Jovana Kokira, Nikolu Vasiljevića, Đorđa Đurića i Miodraga Gemovića, kao i doskorašnjeg omladinca Mirka Topića, dok je Nemanja Vučić već bio predstavljen tokom prošle nedelje.

"Ovo su igrači koji su, u ovom trenutku, zaista potrebni FK Vojvodina. Većinu njih sam kontaktirao još pre nego što sam zvanično bio izabran za sportskog direktora, jer sam imao veliku želju da dođu, a neki su došli i na izričit zahtev trenera Lalatovića. Svi oni su odabrani na osnovu svog prethodnog učinka, te verujem da smo sada kompletirali tim i da ćemo ubuduće imati potpuno drugačiju koncepciju igre.

Želeli smo da promenimo krv FK Vojvodina i očekujem da ćemo se, već na premijernoj utakmici protiv Mačve, navijačima predstaviti kao agresivna ekipa, koja se bori do poslednjeg momenta", rekao je Lazetić, preneo zvanični sajt Vojvodine.

Izjave novih fudbalera Vojvodine možete pročitati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 29.06.2019
23:00

Eto taman Rosic neka bude taj povratnik.

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 29.06.2019
21:14

Da vrate Lakicevica, Medojevica i Melega i recimo jednog bivseg stopera i dovedu jos jednog stopera i spica i imaju citav tim koji i za titulu moze da se bori u nekoj idealnoj varijanti.

avatar
RašaNoviSad
Saturday, 29.06.2019
22:17

u srbiju bre zvezdi je titula zagarantovana u narednih deset godina

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 30.06.2019
13:15