Voša poražena od Borca iz Bobote, a onda je Lalat zapevao: "Ne može nam niko ništa..."

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 17.09.2019.
22:06
Izvor: Sportske.net

Poznata numera na meniju.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO

Povezane vesti

Vojvodina je danas igrala prijateljsku utakmicu protiv Borca iz Bobote i izgubila je rezultatom 2:1. Radi se o meču koji je odigran povodom obeležavanja 90 godina Borca.

Pred oko 400 gledalaca, strelac za Vošu bio je Nešković u 22, dok su golove za domaćina postigli Grubišić u 48. i Milovanović u 55. minutu.

Borac: Rešeta – Dogan, Šljokić, Bjelajac, Rusmirović – Paunović, Ajduković, T. Janjiček, Grubišić – Dorić, S. Janjiček. Sa klupe, u igru su ušli Popović, Šormaz, Ujvari, Malecki, Todorović, Milovanović i Kovačević.

Vojvodina: Toroman – Lazarević, Đ. Đurić, Petković, Vučić – Filipović, Topić – Nešković, Zukić, Kokir – D. Đurić. Sa klupe, u igru su ušli Pantić, Ivan, Stanić, Dražić i Batos.

Zanimljivo je bilo i nakon meča kada su Lalatović i funkcioneri Vojvodine zapevali dobro poznatu numeru Mitra Mirića.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 18.09.2019
00:09

"Zapevaj" Lalate i ono sto si obecao. Ocemo da cujemo sve namestene utakmice Radnickog iz Nisa iz prosle sezone.
Da saznamo najzad zasto nisi sedeo na klupi protiv Zvezde (prosle jeseni), da saznamo uzroke za onaj smesan gol Lambulica, da saznamo zasto nisi skakao na svaku sumnjivo odluku sudije (dva penala i gol iz ofsajda) onako kako ti znas proletos protiv Zvezde,..
Da saznamo da li su stvarno tolko bolji uslovi u Novom Sadu i Podgorici (Lalatovic, Drincic, Grbic,..), ili je druga pozadina naglog odlaska igraca iz Nisa na kraju sezone.
Nikad jaca Flora i Fauna (samo dva puta dobili dvomec u Evropi, neke amatere pre neku godinu i Real Madrid iz Nisa sada) polako otvara pandorinu kutiju.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 18.09.2019
12:08

Nece on nista da kaze. A i ovo sto je zapevao je zato sto zna ko stoji iza njega i nazalost stvarno mu ne moze niko nista...

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 18.09.2019
17:11

Sarlatanu tvojim lazima niko ne veruje,kad se procesuira svedocenje raznih ljudi za necasne radnje fk Partizana a pre svega bivseg clana uprave Bojana Radovanovica pa svih ostalih,fudbalera Dmitrovica,Pejcica,pa i razne izjave Nikole Dzombe i mnogih drugih,nekog cu da zaboravim to je sigurno kad sve to saznamo odnosno drzava odradi svoje onda na red neka dodje ostalo,pa i one vase jako zanimljive utakmice sa Vozdovcem,malo vise ih ima ali boze moj.Specijalno je druzeljubiv bio Misa Mihajlov koji dobije crveni karton u prvom poluvremenu,bas on slucajno,bivsi kapiten Partizana.Ima suvise materijala ne zna se odakle da se krene.A ovo za Nis sto pricas je jos jedan dokaz vase nemoci,vas je Radnicki razbio svaku utakmicu prosle sezone,a taj Lalat vas dere gde stigne,mora da je zapreceno igracima Partizana pa nisu smeli da igraju,a i taj Radnicki vise nije isti pogotovo ove sezone i sa drugim trenerom da bi uporedjivao ovo ispadanje iz Evrope sa proslogodinjim igrama ali od vas navijaca bez srama i obraza miljenici mesije sa televizije vase nista drugo ne mozemo da ocekujemo.Drincic ide za Lalatom vec dugi niz godina tako da prestani sa obmanam i teorijama zavere u to vise niko ne veruje.Pandorina kutija se odavno otvorila samo i dalje stoji otvorena,netaknuta....

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 18.09.2019
16:34

Nema veze, dovoljno je i ovo da se sprdamo sa avlijanerskom cetom Zvezdana Terzica.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 17.09.2019
23:36

Lalate legendo